3 tips voor meer spanning in jouw relatie

Share

Een relatie kun je vergelijken met de zee. Als een zee erg rustig is, dan is er sprake van weinig spanning. Het zwemmen in de zee is saai, omdat er geen golven zijn. In een relatie kan er ook zo’n saaie periode aanwezig zijn. De relatie kan in de sleur raken en jullie kunnen hierdoor mogelijk uit elkaar groeien.

Wil je dit koste wat kost voorkomen? Dan is het zaak om meer spanning in je relatie te creëren. Daar heb je gelukkig meerdere mogelijkheden voor!

Tip 1: verras je partner eens

Iets wat het bij nagenoeg iedereen goed doet, is een verrassing. Probeer je partner daarom eens op een leuke manier te verrassen. Dit kun je doen met een klein cadeautje, met een groter cadeau, met een bepaalde boodschap of met een bepaalde actie. Zo kan het ook handig zijn om bepaalde huishoudelijke taken als verrassing uit de handen van je partner te nemen.

Wil je je partner echt een goed verrassen? Boek dan eens een weekendje weg. Tijdens dit weekendje weg hebben jullie alle tijd voor elkaar en kunnen jullie weer naar elkaar toe groeien. Wil je dit weekendje weg nog spannender maken? Neem dan bijvoorbeeld eens glijmiddel mee.

Tip 2: probeer in de slaapkamer nieuwe dingen uit

Dat een relatie niet altijd spannend is, kan met het seksleven te hebben maken. Op het moment dat er weinig spanning in de slaapkamer is, vloeit dit door in de rest van jullie relatie. Grote kans dat de relatie hierdoor oppervlakkig wordt en dat het echte vuur ontbreekt.

Dit vuur creëer je weer door spanning in de slaapkamer te creëren. Dat doe je onder meer door nieuwe dingen uit te proberen. Je kunt eens nieuwe standjes uitproberen, jullie kunnen seksspeeltjes gebruiken of jullie kunnen andere dingen uitproberen. Voor sommige zaken komen seksspeeltjes, zoals een dildo, altijd van pas.

Tip 3: Schenk elkaar veel aandacht

Veel mensen hebben het op dit moment druk, druk en nog eens druk. Iets wat hierbij soms uit het oog wordt verloren, is de relatie. Mede daarom is het advies om elkaar de nodige aandacht te schenken. Zolang jullie elkaar aandacht schenken, blijft het vuur in jullie relatie branden.

Merk je op dat het vuurtje begint te doven? Dan is het de hoogste tijd om elkaar weer veel aandacht te schenken. Ga bijvoorbeeld samen met je partner avondjes weg, eet gezellig samen met elkaar en leg jullie smartphones aan de kant. Zonder dat je het doorhebt, kan een smartphone een ware stoorzender in de relatie zijn.

Met andere woorden: maak tijd voor elkaar vrij, verras elkaar en verwen elkaar. Dit is de gouden combinatie voor meer spanning in je relatie!

Read more

Local News