5 speeltjes die je anaal kunt gebruiken

Share

Houd je ervan om een stapje verder te gaan? Dan is anale penetratie misschien wel iets voor jou. Verschillende uitdagende sekstoys kun je gebruiken voor anale penetratie, ken je onze vibrerende plugs al? Deze zorgen ervoor dat jij intensere hoogtepunten bereikt. Wil je de spanning opvoeren in de slaapkamer? Bekijk dan hier de 5 meest gebruikte toys voor anale penetratie 

1. Dildo

Wanneer je als vrouw geen vriend hebt, mis je mogelijk het gevoel van vaginale penetratie. Je kunt in dat geval een dildo kopen. Door deze in jouw vagina in te brengen en heen en weer te bewegen, voelt het net alsof je vaginaal gepenetreerd wordt. Een dildo is overigens niet alleen geschikt voor vaginaal gebruik. Nee, want je kunt deze namaakpenis ook anaal inbrengen. Dit kan met dezelfde dildo die je ook vaginaal gebruikt, maar je kunt ook een speciale anal dildo kopen. Ervaar je moeite om dit seksspeeltje anaal in te brengen? Gebruik dan glijmiddel. Het anaal inbrengen van de dildo is hierdoor een stuk minder pijnlijk.

2. Vibrator

Een dildo behoort tot de populairste seksspeeltjes. Denk overigens niet dat dit het enige speeltje is dat je anaal in kunt brengen. Nee, want naast een dildo kun je ook een vibrator voor anaal gebruik kopen. Dit speeltje lijkt qua uiterlijk veel op een dildo, maar toch is er een groot verschil. Een vibrator kan namelijk trillen. Breng je dit speeltje in jouw anus in en activeer je de trilfunctie? Dan ervaar je een compleet ander gevoel dan bij een dildo. Je kunt een anale vibrator individueel gebruiken, maar ook tijdens de seks met jouw partner. In dit laatste geval word je zowel vaginaal als anaal gepenetreerd. 

3. Buttplug

Zoek je een seksspeeltje dat bij uitstek bedoeld is voor anaal gebruik? Dan kom je waarschijnlijk al snel bij een buttplug uit. In tegenstelling tot een dildo en vibrator hoef je bij deze anal toy niet constant jouw handen te gebruiken. Nadat je de buttplug anaal hebt ingebracht, hoef je hem namelijk niet heen en weer te bewegen. Ondanks dat voelt het toch alsof je anaal gepenetreerd wordt, maar dan wel iets minder heftig dan met een penis, dildo of vibrator. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de buttplug in jouw anus schiet of uitvalt. Na inbrengen blijft het seksspeeltje namelijk keurig op zijn plek zitten.

4. Anal beads

Buttplugs zijn er in verschillende soorten en maten. Toch ervaart niet iedereen er voldoende anale penetratie door. Geldt dit ook voor jou? Dan zin anal beads misschien meer iets voor jou. Dit anale seksspeeltje bestaat uit meerdere balletjes en heeft een ring aan het uiteinde. Je bepaalt zelf hoeveel van deze balletjes je anaal inbrengt. Door de ring aan het uiteinde trek je de balletjes makkelijk weer uit jouw anus. Je kunt anal beads kopen met balletjes van dezelfde grootte, maar er zijn ook speeltjes waarbij de balletjes verschillende afmetingen hebben.

5. Prostaat stimulator

Het laatste seksspeeltje voor anaal gebruik dat we hier behandelen, is de prostaat stimulator. Dit speeltje heeft qua uiterlijk veel weg van een buttplug, maar verschilt hier toch wezenlijk van. Waar de meeste buttplugs een rechte vorm hebben, is een prostaat stimulator gedeeltelijk gebogen. Nadat je dit speeltje anaal hebt ingebracht, drukt hij tegen jouw prostaat aan. Dit kan een heftiger orgasme tot gevolg hebben tijdens de seks of het masturberen. Prostaat stimulators zijn er zowel vibrerend als niet-vibrerend.

 

Read more

Local News