Afscheid nemen van een collega? Leuke geschenken om cadeau te doen

Share

Wanneer je afscheid moet nemen van een collega vraag je je misschien af wat een leuk geschenk zou zijn om cadeau te geven. Tijdens het afscheid collega is het natuurlijk leuk om iets persoonlijks te geven. Je kan ervoor kiezen om een leuk tegeltje met spreuken te geven. De keuze van welke spreukenbordjes geschikt zijn, is natuurlijk helemaal aan jezelf. Als je het liever wat onpersoonlijker wilt houden, kan je uiteraard kiezen voor een mooie bos bloemen of een cadeaubon waarmee ze zelf een keuze kunnen maken.

Het geschikte geschenk kiezen bij het afscheid van een collega

Als je collega vertrekt naar een ander bedrijf of zich meer op familie en kinderen gaat richten, zoek je natuurlijk een leuk afscheidsgeschenk uit. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van leuke geschenken die je collega altijd bij zullen blijven over zijn of haar voormalige werkplaats. Een bloemetje of een cadeaubon is leuk als je niks kan verzinnen, maar iets wat veel meer waarde heeft is een persoonlijke gift. Wat denk je bijvoorbeeld van een leuke koffiemok of theekan? Jij hebt je collega voor een langere tijd meegemaakt. Wat denk je dat hem of haar het meeste aanspreekt en zich bij zal blijven? Er zijn vele mogelijkheden voor mooie cadeaus en geschenken die men zich altijd zal herinneren.

Een persoonlijke afscheidscadeau

Een mooi voorbeeld van een afscheidscadeau is een gepersonaliseerde koffiemok, mousepad met opdruk, een telefoonhoesje of een leuk variatiepakket met lokale producten. Je kan het zo gek niet bedenken, maar eigenlijk is elk geschenk wel geschikt. Een goede fles wijn van de slijterij? Of is je collega juist fan van een speciaal biertje of sterke drank? De slijterij heeft waarschijnlijk ook mooie cadeauverpakkingen beschikbaar. Je kan uiteraard eens bij de lokale boer gaan kijken wat deze allemaal verkoopt. Als je geluk hebt, is er nog een afscheidsfeestje en kan je mee smullen van deze heerlijke streekproducten. Daarnaast vind je tegenwoordig op het internet meerdere webshops die de mogelijkheid aanbieden om verschillende producten te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan canvas foto’s, maar het kunnen ook net zo goed placemats, koffiemokken, laptop stickers of vele andere zaken zijn. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel iets te vinden! Verras je collega met iets unieks om te zorgen dat hij of zij jullie niet gaat vergeten.

Read more

Local News