Eenvoudig een cilinderslot vervangen!

Share

Je wilt je deur natuurlijk ten alle tijden goed kunnen sluiten. Wanneer dit niet meer het geval is kun je voor een nieuw cilinderslot onder andere terecht bij Doorax! Doorax is onder andere een aanbieder van Cilindersloten. Waar je vroeger nog naar de bouwmarkt moest om een nieuw cilinderslot te halen kun je dit nu heel erg eenvoudig online bestellen. Wanneer je een slot gaat bestellen op de website van Doorax heb je met een paar klikken op de knop het juiste slot in huis. Moet je dan niet lang wachten vraag je je af? Het antwoord hierop is nee. Wanneer je online een slot gaat bestellen bij Doorax zal deze de volgende dag al in huis zijn. Wel is het hierbij belangrijk dat je het slot voor 23:59 besteld. Anders krijg je het slot niet de volgende dag. 

Hoe kun je een slot vervangen? 

Wanneer je hoort dat je voor het eerst hoort van een cilinderslot vervangen zul je wellicht denken dat dit een hele moeilijke klus is. Echter is dit helemaal niet het geval. Een cilinderslot vervangen kan eigenlijk door vrijwel iedereen gedaan worden. Zelfs wanneer je zelf niet zo technisch bent of weinig ervaring hebt op dit gebied. Het eerst wat je moet doen bij het vervangen van een cilinderslot is het oude slot verwijderen. Dit doe je gewoon door alle schroeven te verwijderen. Wanneer je dit gedaan hebt kun je het oude slot er eigenlijk heel erg eenvoudig uittrekken. Dan heb je dus plaats gemaakt voor het nieuwe cilinderslot. Het plaatsen van het slot wijst zich eigenlijk vanzelf. Het is hierbij belangrijk om erop te letten dat je de schuine kant van het schoot aan de kant plaats waar de deur in het kozijn valt. Wanneer je dit niet doet krijg je de deur niet meer dicht en dat wil je natuurlijk niet. Maar zoals je kunt zien is een cilinderslot vervangen dus helemaal niet zo heel erg lastig. Je moet alleen beschikken over het juiste gereedschap.

Voordelen van online bestellen 

Het voordeel van een cilinder bestellen is eigenlijk dat het heel erg eenvoudig gaat. Je hoeft helemaal niet de deur uit om een cilinder te kopen. Een ander groot voordeel van een cilinder bestellen is dat op de website heel erg duidelijk staat beschreven wat voor een cilinderslot het precies is. Bijvoorbeeld bij wat voor een deur het slot past. Mocht er op de website niet voldoende informatie staan kun je altijd even contact opnemen. Op de meeste websites gaat dit heel erg eenvoudig. Wanneer je online iets gaat bestellen weet je natuurlijk nooit helemaal zeker of het het juiste product hebt. Daarom is het ook altijd mogelijk om de producten die je online besteld terug te sturen.

Read more

Local News