De beste Instagram-tips en tricks om jouw account te laten knallen

Share

De beste Instagram-tips en -trucs om je account te laten knallen Als je op zoek bent naar creatieve manieren om je Instagram-account op te fleuren, zoek dan niet verder! Dit zijn enkele van mijn favoriete hacks om meer likes, volgers en reacties op je berichten te krijgen. 1. Krijg een nieuwe profielfoto. 2. Verander jouw weergavenaam in iets dat opvalt. 3. Plaats dezelfde foto met een ander filter.

Wat is Instagram?

Instagram is een app voor het delen van foto's en video's waarmee je je foto's met vrienden kunt delen. Het is ook een plek waar je volgers kunt krijgen en je merk kunt opbouwen. Hoe Instagram te gebruiken: 1. Download de app op je telefoon. 2. Maak een account aan met je naam en e-mailadres. 3. Maak een foto of video, pas er een van de filters op toe en post hem! Wat u kunt doen met Instagram: 1. Plaats foto's van uzelf voor de lol of als een manier om contact te maken met vrienden en familieleden die ver van u vandaan wonen! 2.

De ultieme guide om meer likes op je berichten te krijgen

Krijg een nieuwe profielfoto Als je meer likes op je berichten wilt krijgen, moet je eerst je profielfoto wijzigen. Je hoeft het niet helemaal te veranderen, zorg er wel voor dat het niet dezelfde is die je vanaf het begin hebt gehad. Je moet er ook voor zorgen dat je profielfoto een afbeelding van jezelf is en niet alleen een logo of iets willekeurigs. Verander je weergavenaam in iets dat opvalt. Standaard toont Instagram je gebruikersnaam als "Firstname_Lastname".

Top 20 beste Instagram filters

 1. Sunrise
 2. Valencia
 3. Rise
 4. Amaro
 5. X-Pro II
 6. Lo-fi
 7. Sierra
 8. Mayfair
 9. Brannan
 10. Inktpot
 11. Hefe
 12. Broodrooster
 13. 1977
 14.  Nashville
 15. 1977
 16. Kelvin
 17. Wilg
 18. Walden
 19. Lodewijk
 20. Slaap

Hoe je meer volgers op Instagram krijgt

Maak een foto van jezelf met een filter. Plaats een foto met een interessante achtergrond. Gebruik hashtags om je berichten beter zichtbaar te maken. Reageer op de foto's van andere mensen in jouw niche om meer volgers en likes op uw eigen account te krijgen. Gebruik hetzelfde filter elke keer dat u een foto plaatst, zodat gebruikers jouw stijl kunnen herkennen en doorklikken om meer van jouw foto's te zien. Gebruik Instagram Stories om doorlopende inhoud te maken voor gebruikers die meer van je willen zien. Tag merken in relevante posts waar mogelijk, maar spam ze niet!

Hoe laat je jouw account opvallen

 1. Gebruik een unieke hashtag voor je foto's.
 2. Tag mensen in je foto's om hun aandacht te trekken en meer likes te krijgen op Instagram.
 3. Plaats zowel korte video's als foto's om mensen langer in je account te interesseren en ervoor te zorgen dat ze terugkomen voor meer!
 4. Gebruik een populaire locatietag om meer likes op Instagram te krijgen van gebruikers die zich ook op die locatie bevinden.
 5. Gebruik emoji's en stickers in het bijschrift van je foto om hem te onderscheiden van de rest!
 6. Laat je uitlichten door #tagsforlikes te gebruiken.

Read more

Local News