De beste SUV als tweedehands auto

Share

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto die prettig rijdt en hoge zitplaatsen heeft dan kun je kijken naar een SUV. In een SUV heb je veel meer ruimte dan in een andere uitvoering zoals een sedan of hatchback. Door de hoge zitplaatsen is het comfortabel rijden. De beste SUV vinden is een hele zoektocht. Elk merk heeft veel verschillende uitvoeringen waaronder veel goede SUV′s. Als je de beste SUV voor een goede prijs wilt dan kun je kijken naar een tweedehands auto. Een tweedehands auto scheelt veel in aanschafprijs, zeker wanneer je een relatief jonge auto aanschaft zul je veel korting krijgen op de cataloguswaarde. Je kan zeker eens kijken naar een tweedehands auto als je op zoek bent naar de beste SUV.

De beste SUV's; Kia, Suzuki, Mitsubishi en Nissan

Het kiezen van de beste SUV is lastig te bepalen. Veel goede SUV's zijn afgelopen jaren uitgebracht. Daarom is een tweedehands SUV auto die past bij jouw situatie zeker te vinden. Als jij je wilt inlezen in de verschillende goede SUV′s dan zou je kunnen kijken naar de Kia Sportage. Met veiligheidsassistenten aan boord en vierwielaandrijving is het een top auto. Het is niet de zuinigste SUV van de lijst, maar de Kia kan makkelijk een caravan trekken. De Suzuki Vitara is een zuiniger alternatief. De Vitara rijdt prettig en heeft een fijne hoge instap. De Mitsubishi Outlander is een plug-in hybride. Deze SUV heeft een zeer laag verbruik en heeft genoeg kracht om een caravan te trekken. De Outlander is niet als zevenzitter verkrijgbaar, maar heeft wel veel opties. De Nissan X-Trail heeft wel zeven zitplaatsen. Dit is dan ook een ruime auto en een goed alternatief op de Outlander. 

Andere goede SUV′s; Peugeot, Volkswagen, Volvo en Alfa Romeo

Voor het gezin is, naast de eerdergenoemde auto′s, de Peugeot 5008 geschikt. Het voordeel van de 5008 is dat je de stoelen achterin kunt neerklappen, waardoor je nog meer ruimte creëert. De Volkswagen Tiguan is ook een ontzettend ruime en krachtige auto. Het fijne aan de Tiguan is dat semi-autonoom rijden met Travel Assist mogelijk is. Wil je een zeer betrouwbare auto? Dan kan je het beste naar Volvo kijken. De Volvo XC40 is een ontzettend veilige auto, en hij is verkozen als auto van het jaar 2018, waardoor dit een prima keuze is. De auto trekt makkelijk een caravan en parkeert makkelijk in. Het instappen bij de achterdeuren is iets lastiger dan bij de Tiguan. De Alfa Romeo Stelvio is een goede keuze als je vooral een hele sportieve SUV wilt. De auto heeft veel power maar zijn verbruik ligt aan de hoge kant.

Read more

Local News