De Flippo’s komen weer terug!

Share

Croky heeft onlangs aangekondigd dat ze flippo's in hun chipszakjes gaan stoppen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Smiths, die in 1995 al eerder flippo's heeft geproduceerd, besloten heeft om ook weer nieuwe flippo's te gaan produceren voor in de chipszakjes. Dit is goed nieuws voor alle liefhebbers van flippo's, want Smiths is een bekende en geliefde merk en ze hebben al bewezen dat ze flippo's kunnen maken met verschillende figuurtjes. We kunnen dus verwachten dat hun nieuwe flippo's net zo leuk zullen zijn als de oude!

Het is alweer bijna 25 jaar geleden dat Smiths voor het eerst flippo's heeft geproduceerd. In die tijd waren flippo's enorm populair onder kinderen. Ze waren leuk, ze zaten in leuke verpakkingen en je kon er leuke prijzen mee winnen. Smiths was een van de eerste bedrijven die flippo's ging maken en ze werden meteen een hit. Helaas werd de populariteit van flippo's minder toen er steeds meer andere snoepjes op de markt kwamen. Smiths besloot daarom in 1998 om te stoppen met het maken van flippo's.

Gelukkig is de populariteit van flippo's de laatste jaren weer toegenomen en zijn er steeds meer mensen die ze weer willen sparen. Dit heeft ermee te maken dat er steeds meer mensen herinneringen hebben aan flippo's uit hun jeugd. Ook zijn er steeds meer jonge mensen die flippo's leuk vinden en ze willen dus ook graag sparen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Croky, een bedrijf dat bekend staat om hun chips, onlangs heeft aangekondigd dat ze flippo's in hun chipszakjes gaan stoppen.

Read more

Local News