Een Bora kookplaat met afzuiging voor een compacte, nette keuken! 

Share

Indien je een echte keukenprins of -prinses bent en vele uren in de keuken doorbrengt om de heerlijkste culinaire hoogstandjes voor te bereiden, is een Bora kookplaat met afzuiging onmisbaar! Heb je de mogelijkheid om de Bora kookplaat met afzuiging te installeren in jouw woning dat is dit zeker een mooie toevoeging in jouw keuken. Het betreft hier een inductiekookplaat; inductie is veilig, omdat je niet per ongeluk het gas aan kunt laten staan. Als je de pan van de plaat verwijdert schakelt deze automatisch uit! Ook wordt de plaat zelf niet heet, dus je handen branden kan niet. Bovendien kies je, indien je de Bora kookplaat met afzuiging koopt, voor een energiezuinig systeem.

Geen grote afzuigkap meer dankzij kookplaat met afzuiging

Misschien heb je nog zo'n lompe afzuigkap hangen, die niet zo mooi is om te zien. Maar dankzij een kookplaat met afzuiging is dit verleden tijd! De afzuigkap zit namelijk ingebouwd in de kookplaat. De afzuiger zit middenin, of soms aan de achterzijde van de inductiekookplaat ingebouwd. Luchtjes of dampen blijven dus niet in huis hangen maar worden onmiddellijk afgevoerd. De kookplaat heeft een strak design en omdat de grote afzuigkap er niet meer is zal je keuken ook ruimer ogen, waardoor je een compacte en nette keuken creëert. Het is niet alleen leuk om hierin zelf te koken maar ook om je gasten in te ontvangen. Heb je bijvoorbeeld een kookeiland? Dan past deze kookplaat met afzuiging daar perfect in. 

Energie besparen met de Bora Puru

De Bora Puru is een onderdeel van de Bora Pure lijn. Hiermee creëer je een luxe en nette keuken. De Bora Puru is ook een inductiekookplaat, hierin zit een ingebouwde kookveldafzuiging. Wanneer je last hebt van kookgeurtjes worden deze eerst via het luchtafvoersysteem opgezogen en daarna via een rooster naar buiten toe geleid. Erg fijn is dus dat je niet met je gezicht in de kookdampen hangt en je bril niet beslaat. De Bora Puru blaast minder warme (kamer)lucht naar buiten dan bij de standaard afzuigsystemen. Dat heeft dus tot gevolg dat je woning warmer blijft en daardoor zul je dus energie besparen! Het reinigen van de Bora Puru is eenvoudig: de (bewegende) onderdelen van deze afzuigmodule zijn gemakkelijk los te maken zodat je ze in de vaatwasser kunt zetten. Wie weet kies jij ook voor een kookplaat met afzuiging, als je graag op inductie kookt en een compact systeem wilt.

Read more

Local News