Een jong gebruikte dealer occasion

Share

Wellicht ben je op zoek naar een jong gebruikte dealer occasion. Vergeet dan zeker niet om een bezoek te brengen aan Auto Christiaan. Bij dit autobedrijf kun je kiezen uit circa 93 dealer occasions van diverse merken. Vaak zijn deze auto's rechtstreeks afkomstig uit de lease. Het zijn dus auto's die zijn onderhouden door de dealer. Bovendien zijn het veelal auto's die maar één eigenaar hebben gehad. Natuurlijk zijn deze occasions door monteurs van het autobedrijf van top tot teen gecontroleerd. Je weet dus zeker dat je een tweedehands auto koopt die in topconditie verkeert. 

Een autobedrijf met een professionele werkplaats

Natuurlijk heeft dit in Blokzijl gevestigde autobedrijf een professionele werkplaats. Je kunt er dus ook terecht voor reparaties, een apk-keuring of voor een kleine of grote beurt. Moet jouw auto worden gerepareerd? Uiteraard wordt er dan contact met je opgenomen om de kosten van de reparatie te bespreken. Natuurlijk wil je ook tijdens de reparatie veilig van A naar B kunnen gaan. Dat kun je doen met het door het garagebedrijf aangeboden gratis vervangend vervoer. Bovendien wordt jouw auto na een bezoek aan de werkplaats gratis gewassen.

De door het autobedrijf geboden zekerheden

Waarom kies je voor occasions Zwolle? Omdat je dan kiest voor een autobedrijf dat een viertal zekerheden te bieden heeft. Het is een autobedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Het bij de BOVAG aangesloten autobedrijf biedt BOVAG-garantie bij de aankoop van een occasion. Dit bedrijf heeft veel tevreden klanten. Bovendien wordt door het bedrijf de top service van een merkdealer geboden, tegen een betaalbare prijs.

Eenvoudig zoeken naar een occasion in Zwolle

Op zoek naar een occasion in Zwolle? Raadpleeg dan in ieder geval de website van het autobedrijf in Zwolle. Je kunt dan op je gemak het gehele aanbod van occasions bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om gericht te zoeken. Dankzij de filtermogelijkheden kun je bijvoorbeeld gericht zoeken op merk, model, transmissie en bouwjaar. 

De door jou gewenste tweedehands auto vinden

Bij dit autobedrijf vind je hoogstwaarschijnlijk de door jou gewenste auto. Het aanbod is immers heel divers. Sportieve auto's of auto's in het duurdere segment ontbreken natuurlijk niet. Zoek je een kleinere, compacte auto? Ook de kleinere auto's ontbreken zeker niet in het aanbod. Ook jij vindt hier de door jou gewenste jonge occasion. Alle door het autobedrijf aangeboden occasions zijn van uitstekende kwaliteit. De auto's zijn van binnen en buiten professioneel gepoetst en gepolijst.

Je kunt langskomen in de showroom

Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig geworden naar de occasions die door het autobedrijf worden aangeboden. Natuurlijk kun je altijd een bezoek brengen aan de showroom. Je bent van harte welkom. In de showroom krijg je een kopje koffie en een gedegen advies. Heb je de wellicht de juiste occasion gevonden en wil je een proefrit maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Read more

Local News