Een paddo voor een psychedelische avond

Share

Heb je een leuke avond met vrienden, maar wil je er een geheel andere draai aan geven? Dan kun je kiezen voor een paddo. Een paddo staat ook bekend als magic mushrooms. Dit is niet voor niets. De paddo’s kunnen er namelijk voor zorgen dat je even in een geheel andere wereld terecht komt. Voordat je de paddo’s aan gaat schaffen is het echter wel belangrijk dat je weet wat het precies inhoudt en wat het allemaal met je doet. Het is daarom belangrijk dat je onderstaande informatie doorneemt.

De werking van een paddo

Er bestaan verschillende schimmels die de werkzame stof psilocine aanmaken. Op deze schimmels zullen de paddenstoelen groeien; de zogenaamde paddo's. Een paddo zal je hierdoor een speciaal gevoel geven. Als je deze inneemt zal je na 20 minuten tot een uur de trip ervaren. Hierdoor ga je de werkelijkheid als het ware anders beleven. Hoe deze drug op jou reageert zal verschillend zijn. Ieder persoon reageert er namelijk anders op. Zo kun je zowel leuke als minder leuke tijden beleven tijdens deze trip. Het is daarom belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent voordat je de paddo’s inneemt.

Truffels bestellen voor een andere trip

Je kunt ook truffels bestellen. De truffels zijn de ondergrondse opslagplaatsen van de schimmels. Deze opslagplaatsen vangen de voedingsstoffen op. Net als bij paddo’s zullen de truffels jou een geheel nieuwe werkelijkheid geven. Zodra je de truffels ingenomen hebt, kun je na ongeveer 30 minuten de eerste effecten merken. De sterkste effecten zijn daarbij altijd in de eerste twee uur, daarna zal het langzaam afnemen. Truffels bestellen zal er in ieder geval voor zorgen dat jij een interessante trip krijgt en weer nieuwe ervaringen opdoet.

Een goede dosering voor het gebruik

Als je de truffels gaat bestellen, moet je even kijken hoeveel je er inneemt. Het is niet eenvoudig om de juiste dosering te vinden. Als je te veel inneemt kan het er namelijk ook voor zorgen dat je jouw zelfperceptie kwijtraakt. Neem daarom in het begin nooit te veel in, zodat je kunt ervaren hoe jouw lichaam erop reageert. Doordat je binnen een korte tijd al effect zal merken weet je zeker dat je een interessante avond hebt en de trip jou iets geeft om aan terug te denken. Een avond met vrienden krijgt hierdoor een geheel nieuwe invulling.

Read more

Local News