Geen werkende laptop? Geen probleem!

Share

Het zijn rare tijden die we nu meemaken. De wereld lijkt op zijn kop te staan en iedereen moet zich aanpassen. De adviezen van het RIVM en de aangescherpte maatregelen van de regering zijn van grote invloed op het dagelijks leven. De dagelijkse boodschappen moet je alleen doen en iedereen moet 1,5 meter afstand houden van elkaar! Maar ook in de huiselijke sfeer is er in korte tijd veel veranderd. Opeens kunnen de kinderen niet meer naar school en wordt er digitaal onderwijs gegeven. Maar dat betekent dus wel dat ze thuis zijn. Zelf moet je zoveel mogelijk thuiswerken. Dat kan allemaal best wel even wennen zijn. En dan ontdek je een probleem: je laptop werkt opeens niet meer naar behoren en laat je in de steek. Of er zijn zelfs niet genoeg laptops in huis om iedereen bezig te houden en het nodige (huis)werk te kunnen doen of maken. Een kleine ramp dus. Maar gelukkig is er een betaalbare oplossing voor dit probleem!

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is een laptop die volledig is nagekeken, leeggehaald en zonodig gerepareerd en geüpgraded is. Dit betekent dat het product in nieuwstaat kan zijn, maar ook kan het zijn dat het product al eerder gebruikt is. Dit doet niks af aan de kwaliteit van het product wat je ontvangt, de laptop is immers volledig gecontroleerd en al het nodige reparatie of ander werk is professioneel uitgevoerd.

Waarom een refurbished laptop?

De producten, die dus zeker niet van mindere kwaliteit zijn dan een nieuwe laptop, zijn goedkoper dan het kopen van een niet refurbished laptop. Maar qua kwaliteit merk je daar dus niks van! Alpha-shop  bewijst dat refurbished producten, mits aangeboden door een deskundige en betrouwbare leverancier, een uitstekende duurzame en budgetvriendelijke oplossing is. Daarnaast staan ze zo achter de kwaliteit van de producten dat ze een garantie bieden van maar liefst 2 jaar!

Garantie en service

Alpha-shop gelooft in de kwaliteit van de producten die ze leveren, daarom bieden zij een garantie van maar liefst twee jaar. En ook op service bezuinigen ze niet. Ze willen niet dat je zomaar een product koopt. Ze willen dat je een product koopt, waarmee je goed vooruit kan én dat met je mee kan groeien zodat je niet jaarlijks je apparatuur hoeft te vernieuwen.

De beste deal

Of je nou een laptop zoekt om je niet werkende laptop mee te vervangen, zodat je kan thuiswerken. Of juist een laptop om je kinderen bezig te houden en jij ongestoord kan werken, bij Alpha-shop ben je dus aan het goede adres! Kwalitatief goede en duurzame  producten en dan ook nog eens tegen een mooie prijs, mét twee jaar garantie. Dat is een goede oplossing en de beste deal toch?!

Read more

Local News