Goedkope horeca parasol

Share

Een goedkope horeca parasol moet aan een aantal dingen voldoen. In de eerste plaats kijk je dan naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het is altijd slim om te kijken naar een parasol die niet te duur is. Dit mag echter niet ten koste gaan van wat je ermee kunt. Het is immers een bepaalde extra service die je biedt aan je klanten. Daarom wil je er ook zeker van zijn dat de parasol voldoende groot is. Ook moet deze gemakkelijk te bedienen zijn. Daarnaast moet het model natuurlijk goed beschermen. Dit is van groot belang.

Dikke stof en goed frame
Een goedkope horeca parasol moet vooral van sterk materiaal gemaakt zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat er een dikke stof gebruikt moet worden. Alleen wanneer de stof voldoende dik is, zal deze ook echt de bescherming bieden die je nodig hebt. Daarnaast is het ook zo dat het belangrijk is dat het frame voldoende stevig is. Het moet immers al het gewicht wel houden. Dat betekent dat een dik aluminium frame altijd een vereiste is. Dit hoeft allemaal niet te betekenen dat de prijs flink omhooggaat. Ook dan kan deze nog goedkoop worden aangeschaft voor horecagebruik.

Voldoende oppervlakte
Bedenk je ook wat je met de goedkope horeca parasol wilt doen. Daarmee wil je natuurlijk je terras goed beschermen tegen de zon, zodat je klanten graag plaatsnemen. Dat betekent dus ook dat je wel moet zorgen dat je de hele oppervlakte moet kunnen beschermen. Daarom moet het doek voldoende groot zijn om de zon te kunnen weren. Dit werkt niet wanneer je allemaal kleine parasols naast elkaar zou moeten opstellen. Liever werk je met een aantal grote parasols. Dit geeft de zekerheid dat het optimaal werkt. Ook dat is dus een punt van aandacht om te bekijken.

Passend bij de huisstijl
Natuurlijk kijk je niet alleen maar naar de stevigheid en de bruikbaarheid van de goedkope horeca parasol. Ook moet deze wel voldoende passen bij jouw horecagelegenheid. Je hebt natuurlijk een bepaalde huisstijl. De juiste kleur is dan bijvoorbeeld belangrijk. Het is slim om voor een effen kleur te kiezen die je ook op andere plekken gebruikt hebt. Dit ziet er vaak ook mooier uit dan de reclameparasols die je vaak gebruikt ziet worden. Het geeft je een meer unieke uitstraling. Zonder dat dit je natuurlijk veel hoeft te kosten. Dat is ook een belangrijke zaak hierin.

Gemakkelijk te bedienen
Tot slot is er nog een ander punt dat natuurlijk niet onbenoemd mag blijven als het om een goedkope horeca parasol gaat. Het is dan wel zo fijn om te weten dat het ook gemakkelijk is om deze te bedienen. Je moet de parasol natuurlijk gemakkelijk op kunnen zetten wanneer de zon begint te schijnen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je deze weer gemakkelijk kunt opruimen. Ook dan is het goed om zeker te zijn dat je dit snel en zonder al te veel moeite kunt doen. Al dit soort kenmerken moeten altijd te vinden zijn.

Read more

Local News