Je loopt er weer warm bij met de elektrische sokken

Share

Comfort-Producten is het adres voor elektrisch verwarmde sokken.  Deze sokken warmen de voeten lekker op. Dat is erg fijn voor als je last hebt van koude voeten. Ze kunnen gebruikt worden voor als je op wintersport gaat, een wandeling buiten of gewoon lekker thuis. Je kan de elektrische sokken dus op verschillende momenten gebruiken zonder kouden voeten te krijgen. Je hebt geen last van de accu’s tijden je activiteiten. Mocht je de accu niet in het vakje willen doen kan je er een verlengkabel bij doen zodat de accu bijvoorbeeld in je broekzak kunt doen.

Keuze uit verschillende elektrische sokken

Er zijn verschillende elektrische sokken, zo zijn er lange sokken, de long edition en de lage sokken, de hiking edition. De hoge sok komt boven de skischoen uit, de lage sokken zijn hoog genoeg dat ze boven een wandelschoen uitkomen. De elektrische sokken werken met een accu die oplaadbaar is zodat de batterij keer op keer opnieuw gebruikt kan worden. Voor de maat van de sokken kan je je eigen schoenmaat aanhouden, de sok kan dan wat strak zitten maar dan zit de verwarming dicht op de voet. Er zijn verschillende soorten sokken, zo is er de PRO versie en de Basic versie. Het grootste verschil is dat de Pro versie een doorontwikkelde versie is met verbeterede verwarmingselementen. Ook wordt bij de pro versie een afstandsbediening mee geleverd. Beide sokken warmen op tot wel 68 graden en op één lading kan die wel tot 10 uur mee gaan. De sokken zijn unisex dus voor zowel mannen als vrouwen.

Speciale wandeleditie

De long edition is perfect geschikt voor de wintersport. Het is erg fijn aangezien de elektrische sokken boven de skischoenen uit komen. Wanneer je veel wandelingen maakt of graag gaat fietsen is de hiking edition een betere keuze. De lage sokken komen net boven de wandelschoen of fietsschoenen. Een goede isolatie van de schoen is van belang want hoe beter de isolatie van de schoen is, hoe beter het effect is van de elektrische sokken. De warmte blijft dan namelijk beter hangen. De elektrische sokken zijn  van een elastisch materiaal. Dat is zodat de sok niet te strak om de benen gaat zitten. Voor mensen met wat dikkere kuiten is het raadzaam om de hiking edition te kiezen. De elektrische sokken hoeven dan niet over de kuiten gedragen te worden.

Onderhoud en opslag

Nu vraag je je misschien af of je de elektrische sokken kan wassen. De sokken kunnen inderdaad gewassen worden, wel wordt geadviseerd om ze op een handwas programma te wassen. Als de wasmachine het programma fijne was op 30 graden heeft kan het in de wasmachine gewassen worden. De sokken moeten op een natuurlijke manier drogen, ze mogen niet in de droger. Uiteraard moeten de accu’s verwijderd worden voor het wassen.

Multifunctionele elektrische sokken

De elektrische sokken zijn erg fijn voor verschillend gebruik (wandelen, fietsen, wintersport of in huis). Er is een long edition met hoge sok en een hiking edition met lage sok leverbaar.  Hier kan je de beste optie voor jezelf uit kiezen. De elektrische sokken zijn wasbaar kijk  maar let wel op dat ze op het juiste programma gewassen worden zodat de verwarmingselementen niet beschadigd raken. Op deze manier kan je optimaal gebruik maken van de elektrische sokken zonder koude voeten te krijgen.

Read more

Local News