Lampdirect, dé webshop voor ledverlichting?

Share

Lampdirect, een bedrijf met een enorm assortiment op het gebied van verlichting. In mijn ogen is Lampdirect dé webshop voor ledverlichting. In dit artikel ga ik je uitleggen waarom dit zo is. Eerst even wat achtergrond informatie. Lampdirect is een redelijk nieuw bedrijf maar staat nu al bekend als een bedrijf die voor kwaliteit staat. Op Trustpilot hebben ze 4.6 van de 5 sterren, en dit is gebaseerd op bijna 18000 reviews! Zo goed zijn ze dus. Laten we eens verder kijken in wat deze winkel allemaal verkoopt.

Wat kan ik kopen bij Lampdirect?

Dit is een goede vraag. Laat ik eerst het korte antwoord geven: alles wat met verlichting te maken heeft. Maar wat is nu alles? Hieronder een lijst met een aantal verschillende producten uit hun assortiment:

  • LED lampen
  • Armaturen
  • TL buizen
  • Spaarlampen
  • Gasontlading
  • Halogeen

Dit zijn de 6 hoofdcategorieën waarvan ze producten verkopen. Dit lijkt misschien op het oog weinig, maar wat als we onder de noemer LED lampen gaan kijken. Ze verkopen namelijk LED spots, LED TL buizen, LED spaarlampen, gewone LED lampen, noem maar op. Hun grote assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Het mooie aan dit bedrijf is dat ze op het gebied van LED zoveel aanbieden. LED wordt namelijk steeds populairder en dit heeft een paar goede redenen. LED is namelijk veel goedkoper dan gewone verlichting. Ook kun je met LED verlichting veel meer dingen doen, denk hierbij aan het afstellen van kleuren, dimmen etc. LED verlichting heeft veel meer toepassingsmogelijkheden. Het mooie aan LED is ook dat de lampen nauwelijks slijten. Ook op het gebied van armaturen, TL buizen, spaarlampen, gasontlading en halogeen verlichting is er een erg ruim assortiment bij Lampdirect. Als je meer wil weten raad ik je aan om even op hun website te kijken.

Waarom is Lampdirect dé webshop voor ledverlichting?

Zoals ik hierboven al beschreef hebben ze een ruim assortiment. Dit is al 1 pluspunt. Als klant wil je genoeg keuze hebben omdat iedereen een andere toepassing in gedachten heeft voor de LED lamp die hij of zij aankoopt. Daarnaast heb ik het gehad over de duizenden goede reviews die merendeels positief zijn. Naast deze 2 dingen zijn er nog een aantal dingen. De kwaliteit van de producten van Lampdirect blijkt erg goed te zijn uit verschillende tests. Ook is de klantenservice uitstekend, ze hebben een aparte pagina waarin je stap voor stap krijgt uitgelegd wat de beste keuze is jou. Kom je er nog niet uit dan is het heel makkelijk om een chat te openen en daar je vraag te stellen. Dus ja, Lampdirect is in mijn ogen de beste webshop voor ledverlichting.

Read more

Local News