Nitribites, de beste green juice

Share

Groenten zijn niet ieders cup of tea. Of het schiet er gewoon weg bij in om ze te eten omdat dat malse stuk vlees aantrekkelijker was om volledig op te eten dan dat ene schaaltje groenten. Hoewel vlees ook vol goede bouwstoffen zit, hebben we ook de mineralen en vitaminen nodig die we in groenten vinden. Ze spelen namelijk een belangrijke rol in de cel communicatie. Een goede cel communicatie draagt bij aan het sterker maken van ons immuunsysteem waardoor ons lichaam gezond en fit blijft. Om toch je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen te krijgen, is een green juice een goede aanrader. We hebben de beste green juice voor je uitgezocht.

Groene krachtpatser

 

De green juice van Nutribites is als beste uit de test gekomen. Deze bevat behalve groenten ook nog andere groene krachtpatsers die we normaliter niet in onze voeding vinden, maar die wel bomvol voeding rijke bestanddelen zitten. Deze bestanddelen zijn onder andere spirulina en chlorella, kelp en gerstgras en ashwaganda en acerola. Kies dus voor “Nutribites en Superfoodies green juice”.

Spirulina en chlorella

Spirulina en chlorella zijn groene algen die helpen bij het opschonen van het lichaam. Mocht je de ambitie hebben om een paar kilootjes lichter te willen worden, dan is spirulina de alg die je honger vermindert. Ook bezitten beiden een hoge waarde van B12. Dus ben je vegetariër of vegan? Dan kunnen deze twee groentes je helpen om jouw B12 waarde op peil te houden.

Kelp en gerstgras

Kelp wordt behalve in deze green juice soms ook in sommige geneesmiddelen gebruikt. Dit zeewierige plantje heeft dus indrukwekkende healing powers! Denk je maar eens in wat dat voor voordelen heeft voor jouw lichaam. Gerstegras helpt o.a. om de verzuring van je lichaam te verminderen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat na ons 40e levensjaar ons lichaam meer en meer verzuurt.

Ashwaganda en acerola

Ashwaganda, welke foodie heeft er ondertussen nog niet van gehoord? Het wondermiddel dat angst en stress vermindert. Maar wist je ook dat het jouw vruchtbaarheid en testosteron een boost geeft? Acerola bevat een hoge waarde aan vitamine C. Wat het, zeker gedurende de huidige coronasituatie, een must have superfood maakt om dagelijks tot je te nemen, zodat je dat vervelende virus buiten jouw deuren houdt..!

Quickly fixed

Velen van deze superfoods zijn niet zo aantrekkelijk om zo in je mond te stoppen. Het fijne van de beste green juice is dat je de afzonderlijke smaken niet proeft. En omdat Nutribit een beetje stevia heeft toegevoegd aan deze variant, is de bitterheid als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook kan je het groene poeder natuurlijk door je smoothie heen mixen of door je yoghurt heen roeren. Het handige is dat je de beste green juice dus op ieder moment van de dag tot je kan nemen en de bereiding vrij weinig tijd in beslag neemt. Een efficiënt drankje dus!

Read more

Local News