Ook genieten van een refurbished iPhone 8 plus?

Share

Ben jij ook zo'n gadgetfreak maar heb je geen ongelimiteerd budget voor alle moderne gadgets? Dan is een refurbished iPhone 8 plus iets voor jou. Waar het dan voornamelijk om draait bij de meeste gadgetfreaks zijn de nieuwe iPhone's. Deze toestellen kosten gemiddeld ongeveer zevenhonderd tot achthonderd euro's. Bijna alles kan je tegenwoordig met een iPhone, zelfdenkende camera, muziek, televisie, en films in hoge kwaliteit. De telefoon is een apparaat waarvoor menig persoon onderweg omkeert als hij het toestel vergeten is. Laat staan voor een nieuwe refurbished iPhone 8 plus.

Hoera voor de wegwerpmaatschappij 

Waar ga je bij je zoektocht naar een nieuw toestel, zoals de iPhone 8 plus vanuit? Een telefoon gaat best lang mee als je de fabrikanten mag geloven. Na vier jaar zou het toestel nog steeds uitstekend moeten werken. Toch ruilen mensen vaak al na twee jaar hun iPhone 8 plus in voor een nieuw toestel. Vaak heeft dat te maken met de contractduur van providers. Na twee jaar mogen mensen een nieuw contract afsluiten en dan nemen ze ook gelijk een nieuwe telefoon. Van deze wegwerpmaatschappij kan jij als iPhone fanaat of gadgetfreak profiteren als je weet waar je moet zoeken.

Een refurbished iPhone 8 plus

Struinend door het internet kom je af en toe leuke aanbiedingen tegen. Een goedkope iPhone 8 plus bijvoorbeeld. Deze toestellen zijn tweedehands maar in geen enkel opzicht minderwaardig aan een nieuwere iPhone of nieuw gekocht toestel. De experts zorgen ervoor dat het toestel optimaal werkt en als nieuw functioneert. De grote vraag bij refurbished materiaal blijft echter altijd of het dit waard is. Laat je refurbished telefoon je niet in de steek als je hem eenmaal hebt gekocht? Staan er geen virussen op? Eerlijk gezegd weet niemand dat voor honderd procent zeker. Echter je kan het toestel hier wel op proef alvast krijgen en je ontvangt ook nog eens twee jaar garantie.

De refurbished iPhone XR het goedkopere alternatief van een goedkope iPhone

Een refurbished iPhone XR kopen is slim als je een meer recente iPhone wil hebben. Deze XR versie kwam in 2018 op de markt. Dit toestel was goedkoper dan de meeste andere iPhone's door gebruik van andere materialen. In 2019 was het zelfs het best verkochte toestel in zijn soort. Je hebt dus een populair toestel dat veel goedkoper is dan zijn mede iPhone's en ook nog eens met garantie. Apple zegt zelf dat zijn telefoons kwalitatief uitstekend zijn en bij de beste in de wereld horen. 

De prijs is niet de heilige graal

Hoe goedkoop de toestellen van de iPhone 8 plus en de iPhone XR ook zijn, het allerbelangrijkste is de kwaliteit en zijn de mogelijkheden. Zo is de Augmented Reality op de iPhone 8 plus bij veel gadgetfreaks een absolute aanrader. Augmented reality is een combinatie van werkelijkheid met simulatie. Een must have dus. De iPhone XR is simpelweg een fijn en snel toestel met face-id, goede camera en makkelijk in het gebruik. 

Kortom beide iPhones hebben een schappelijke prijs met een kwaliteit die door de aanbieder gegarandeerd wordt. We zouden zeggen een toestel dat je niet eens zou willen vergeten als je de deur uit gaat.

Read more

Local News