Tips om je vriendin te verrassen met een lekker etentje thuis

Share

Niet mogelijk om uit huis te gaan, maar toch behoefte aan een romantische avond? Geen probleem! Juist thuis zijn er namelijk genoeg manieren om tijd voor elkaar vrij te maken. Heel belangrijk om de relatie gezond te houden. Toch schiet quality time er vaak bij in. Allebei een drukke baan, kinderen, afspraken met vrienden en vriendinnen, uiteindelijk zitten er natuurlijk maar 24 uur in een dag. Het gevoel langs elkaar heen te leven is dan ook heel bekend. Zeker voor stellen die al langer samen zijn.

Hoog tijd om hier verandering in te brengen. En nee, dat hoeft echt niet al te moeilijk te zijn. Ook zonder oppas of zonder grote beurs kun je een heerlijk romantisch avondje organiseren. Gewoon lekker thuis. Waar een wil is, is een weg. Een etentje thuis kan net zo fijn en geslaagd zijn als een afspraak in een restaurant.

Je vriendin verrassen met een lekker etentje thuis? Zo doe je dat!

Kies enkel de beste producten

Allereerst is het belangrijk om een menu samen te stellen. Online zijn talloze recepten te vinden. Wellicht weet je zelf ook wel iets te bedenken. Alleen het beste is goed genoeg voor haar. Dat betekent natuurlijk niet dat je ongelooflijk veel geld aan eten uit moet geven. Welke producten zijn bijvoorbeeld best getest in de supermarkt? Deze zijn heel smaakvol en ook nog eens budgetproof. Zo kun je zelfs met een klein budget een smaakvolle en gezellige avond creëren.

Houd uiteraard wel rekening met haar wensen. Weet je wat haar favoriete eten is? Maak hier dan een variatie op. Of serveer enkel haar favoriete gerechten. Haar favoriete voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ook de liefde van de vrouw gaat door de maag.

Eten als de kinderen op bed liggen

Vooral jonge ouders zullen zich herkennen in het ontbreken van tijd samen. Na verloop van tijd krijg je het gevoel enkel nog ouders te zijn. Alleen papa en mama, geen man en vrouw. Dan moet er snel ingegrepen worden. Het is heel belangrijk dat jullie elkaar ook als geliefden blijven zien. Pas deze tip daarom minstens één keer per week toe. Eet namelijk als de kinderen op bed liggen.

Dat klinkt ietwat saai. Het is nou eenmaal ook belangrijk om samen met de kinderen te eten. Een keer per week is dan ook een goed compromis. Leg de kinderen vervolgens vroeg op bed en geniet van jullie avond samen. Kook iets wat de kinderen niet zo lekker vinden en geniet van jullie diner samen.

Eten bestellen

Op zoek naar de ultieme restaurantervaring en geen zin om uren in de keuken te staan? Dan is het natuurlijk ook slim om eten te bestellen. En nee, dan bedoelen we niet de plaatselijke friettent, Chinees of pizzeria. Nee, kijk of jullie favoriete romantische restaurant ook thuisbezorgd. Kleed het vervolgens thuis mooi aan en geniet van de privacy van jullie eigen omgeving en het lekkerste eten. 

 

Read more

Local News