Toe aan een nieuwe uitstraling van je woonruimte?

Share

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling van je woonruimte? Maar wil je niet teveel geld uitgeven? Met muurstickers zorg je dat je muur versiert wordt met verschillende kleuren of patronen. Kies voor een muursticker die je inrichting complimenteert of die opvalt tegen de rest van je interieur. Zo zorg je voor een echte eye catcher. Online kies je uit vele verschillende muurstickers die passen bij jouw persoonlijke smaak. Naast dat ze er super leuk uitzien, kosten ze ook niet veel. Zo kun je voor een lage prijs iedere muur een make-over geven! Hiervoor hoef je niet een hele dag uit te trekken om een wand te schilderen, maar heb je binnen no time een muursticker opgeplakt.

Muurstickers voor de kinderkamer

Muurstickers fleuren iedere ruimte op. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of badkamer krijgt de ruimte een persoonlijke uitstraling. Ook de muurstickers kinderkamer zijn ideaal. Ze zijn gemakkelijk op te plakken. En wanneer je kind erop uitgekeken is, zijn ze ook gemakkelijk weer verwijdert. Laat je zoon of dochter weten dat ze speciaal zijn met een muursticker in de kinderkamer met haar of zijn eigen naam. Of is jouw zoontje gek op aapjes? Met een kleurrijke jungle sticker met vrolijke aapjes en palmbomen breng je een tropisch gevoel in huis. De muurstickers zijn duurzaam dus gaan lang mee. Eenmaal bevestigd heb je er geen omkijken meer naar! Ook zijn ze gemakkelijk af te wisselen, zodat een muursticker nooit zal vervelen.

Personaliseer je muur

Wanneer je een muursticker gaat kiezen, is de keuze reuze. Voor iedere smaak of voorkeur is er wel een originele print te vinden. Met een 3D muursticker wek je een optische illusie. Met de koude maanden kun je wel wat zomerse invloeden gebruiken. Door een gebroken muur met de zee en natuur in de achtergrond op te hangen, haal je het zonnetje in huis! Of houdt je kind van voetbal? Met een 3D voetbalsticker lijkt het net alsof er een voetbal in de muur vastzit. Voor een zachte lieve uitstraling van een ruimte, zijn bloemenprints altijd een succes. Deze fleuren iedere muur op! Kun je toch net niet vinden wat je zoekt? Je kunt zelf ook muurstickers voor de kinderkamer of jouw woning kiezen. Zo kun je foto’s laten bedrukken van je familie of andere geliefden. Of een leuke spreuk laten afdrukken die je regelmatig gebruikt. Zo geef je een persoonlijke tint aan jouw woning, wat je niet in andere woningen zal tegenkomen.

Hoe werken muurstickers?

Muurstickers werken eigenlijk net als normale stickers. De plaklaag is beschermd door folie die je gemakkelijk af kunt halen. Deze bevestig je op de gewenste plek op de muur. Aangezien sommige stickers wel een hele wand kunnen bedekken, is het aan te raden een extra paar handen in te schakelen. Voor muurstickers voor de kinderkamer kan jouw zoon of dochter prima helpen om de muursticker op te hangen. Zo kunnen ze extra trots zijn op de nieuwe look van de kamer. Online is er gemakkelijk te kiezen uit de verschillende soorten muurstickers. Per categorie kun je overzichtelijk naar jouw perfecte sticker zoeken. Deze heb je met een paar klikken op de knop besteld en bij jou thuisbezorgd. Zo tover je iedere muur goedkoop en snel om in een originele en persoonlijke wand!

Read more

Local News