Verduisteringsstoffen en voeringstoffen

Share

Bij Roelofsstoffen vindt u ook verduisteringsstoffen en voeringstoffen. Deze stof kunt u gebruiken om gordijnen van een voering te voorzien waardoor ze minder licht doorlaten. Dit is heel praktisch als u licht slaapt en snel wakker wordt als het te licht is in de slaapkamer. Ook voor de kinderkamer zijn verduisteringsstoffen voor gordijnen heel praktisch. Als de kleine ene middagdutje doet of in de zomer gaat slapen als het ’s avonds nog lang licht blijft, dan is het wel zo prettig als het in de slaapkamer donker genoeg is. 

Waarom verduisteringsstoffen handig zijn voor je gordijnen

Met voeringstoffen kunt u eenvoudig verduisteringsgordijnen maken. Naai aan de achterzijde verduisteringsstof tegen de gordijnstof en uw gordijnen zullen een stuk minder licht doorlaten. Dit is ook ideaal als u overdag wilt slapen maar dat het wel donker moet zijn. Gordijnen met verduisterende voeringstof is een goedkope oplossing om de slaapkamer comfortabel en donker te maken. 

Bestel uw verduisteringsstof online

Gaat u nieuwe gordijnen maken en heeft u daarvoor een verduisterende stof of voeringstof nodig? Bestel deze dan direct mee als u in de webshop gordijnstoffen bestelt. Het grote voordeel van Roelofsstoffen is dat u alles in één keer kunt bestellen. Dit kunt u online doen en zij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. De stoffen worden per pakket opgestuurd naar u, of u kunt het ophalen in Leusden. U kun ook langskomen bij een markt of evenement om de stoffen eerst even te bekijken. Voor al uw vragen over verduisteringsstoffen, voeringstoffen of onze overige producten kunt u contact met ons opnemen via Roelofsstoffen.
 

Read more

Local News