Verven als een held met Sikkens verf

Share

Je eigen huis keurig op orde, geen afleiding van jouw doelen. Jouw thuis is waar jij tot rust komt én effectief aan de slag kan. Door jouw huis goed te verven, zoals met Sikkens verf, maak je een plek waar jij je eigen energie kan opladen en waar je laat zien wat je waard bent. In de kleur die jij kiest en met een goede verf, zo hoort het. Maar welke verf is nu echt verf waar een moderne man op kan vertrouwen?

De beste verf is Sikkens verf

Als de moderne man verft, verft hij goed. Niemand trekt zijn werk in twijfel want het ziet er gewoon professioneel uit. Met Sikkens verf kan dat. Daar heb jij geen carrière als schilder voor nodig. Het is hard werken, je stelt een doel, verzamelt de benodigde materialen en je begint. Schuren tot de poriën van de muur zich voor je openen. Verven met een oog voor detail. Nog een keer schuren, nog een keer verven tot het onmiskenbaar perfect is. Waarom is die verf van Sikkens dan eigenlijk kwalitatief zoveel beter dan al die andere verf?

Tweehonderdtwintig jaar innovatie

De heer Wiert Willem Sikkens was in zijn eigen tijd een man van techniek, wetenschap en kwaliteit. Onder hem groeide een verffabriek in de stadsmuur van Groningen uit tot een bloeiende onderneming. In de vroege twintigste eeuw was Sikkens verf al een wereldwijde onderneming. Tests werden uitgevoerd in een laboratorium ter controle van de kwaliteit naast onderzoeken voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Na de tweede wereldoorlog oorlog gebruikte Sikkens haar vernieuwende geest en elke uitdaging werd omgezet in een nieuwe mogelijkheid. Tekorten aan de gebruikelijke grondstoffen? Sikkens introduceerde nieuwe synthetische coatings. Zo is na meer dan tweehonderdtwintig jaar een onbreekbare reputatie voor kwaliteit ontstaan.

Sikkens verf van nu

Nu nog is Sikkens een van de grootste verfproducenten ter wereld. Elke klusser met respect voor dat wat hem te doen staat gaat voor de kwaliteit van een topmerk. Niet elke moderne man is hetzelfde, daarom is elke denkbare kleur bij Sikkens te vinden. Misschien een ander kleurtje voor de slaapkamer, de kleur van de muur creëert de sfeer en de uitstraling van een slaapkamer is onmisbaar voor een andere, net zo belangrijke taak van de moderne man. Buiten moet ook geverfd worden, je zet een nieuwe schutting neer, die moet natuurlijk geverfd worden om precies te matchen met jouw tuin. De tegels, het meubilair, de deur en de vensterbank. Voor elk oppervlak en voor elke situatie is er een perfecte verf van Sikkens. Zelfs de lak op de houten vloer is speciaal voor jouw situatie gemaakt, met een knipoog van de grootmeester uit 1792.

Het hol van de leeuw

Het huis van een man met ambities straalt het uit, er is een harmonie die je met elke blik tot je neemt. Eindelijk thuis, een diepe ademhaling, de zen meester en de jager zijn één in de moderne man. Een stijlvolle boekenkast vol met jouw wijsheid, een kantoor waar geniaal werk wordt gedaan, de kleuren pikken alles op en versterken het. Ze kleuren zelfs goed bij de muziek die je draait. Dit is de kracht van een mannelijk oog voor schoonheid. Alles werkt, het ziet er goed uit en het klopt.

Read more

Local News