Werken aan je gezondheid

Share

Als werkende vader heb ik het moeilijk om tijd te vinden om voor mezelf te zorgen. Ik merk vaak dat ik later naar bed ga dan zou moeten, niet goed eet en niet genoeg sport. Deze blog onderzoekt de uitdagingen van het werken aan je gezondheid en het balanceren van de eisen van werk en gezinsleven. Ik heb altijd al mijn verhaal met de wereld willen delen. Ik wil anderen helpen balans te vinden en veranderingen in hun leven aan te brengen, zodat ze zich goed kunnen voelen en een gelukkiger leven kunnen leiden. Mijn blog gaat over hoe ik aan mijn gezondheid heb gewerkt en hoe ik mijn werk en mijn gezinsleven probeer te balanceren.

Goed slapen

Slapen is voor mij altijd een uitdaging geweest. Ik heb moeite om op een redelijk uur naar bed te gaan, en ik heb moeite om vroeg op te staan. Als gevolg hiervan is mijn productiviteit laag en mijn stressniveaus hoog. Ik heb gemerkt dat ik veel gedaan krijg als ik veel slaap. Als drukke vader weet ik dat het moeilijk is om tijd te vinden om een ​​goede nachtrust te krijgen. Ik heb echter een paar dingen gevonden die me hebben geholpen om de slaap te krijgen die ik nodig heb. Hier onder lees je meer tips die helpen bij het pakken van een goede nachtrust.

Gezonder eten

Goed eten is een ander belangrijk onderdeel van het werken aan je gezondheid. Ik heb gemerkt dat ik veel fitter ben krijg als ik gezonder eet. Ik eet vaak maaltijden die niet uitgebalanceerd zijn en ik eet bijvoorbeeld niet genoeg groenten. Als gevolg daarvan voel ik me vaak moe en uitgeput. Als ik wat gevarieerder eet heb ik ook veel meer energie. Als ik dan ook nog gezonder ga eten heb ik ook dat uitgeputte gevoel niet meer. Hierdoor slaap ik uiteindelijk ook weer beter.

Tijd maken om te sporten

Lichaamsbeweging is een ander belangrijk onderdeel van het werken aan je gezondheid. Ik voel me veel beter als ik heb gesport, al moet ik het wel opbouwen. Toevallig is er een nieuwe sportschool van Basic Fit geopend hier in Almere. Als drukke vader weet ik dat het moeilijk is om tijd te vinden om te sporten. Ik heb echter gemerkt dat het wel de moeite waard is. Ik merk dat ik meer energie heb door het wat regelmatiger sporten. Dus als je ook wilt gaan sporten hier in Almere, kijk dan even op sportschool almere.

Lekker bewegen en lekker voelen

Door dat ik lekker aan het bewegen ben, gezonder en gevarieerder eet en goed slaap ben ik mij ook lekkerder gaan voelen. Ik zit veel beter in mijn vel en kan het daardoor iedereen aanraden! Wil jij ook een omslag maken in je levensstijl? Stuur mij dan even een mail. Misschien kan ik je wat tips geven.

Read more

Local News