De ultieme controller: een gouden PlayStation controller

Share

Je zou denken dat je hem alleen kunt winnen als je een eTournament in je favoriete game wint. Misschien is dat ook wel zo, maar je kunt er natuurlijk ook je portemonnee voor trekken. Al moet je dan wel even 12.000 dollar neer kunnen leggen. Het gaat dan over de nieuwe gouden controller voor PlayStation die tegenwoordig verkrijgbaar is. De Dualshock 4 controller is te gebruiken op je PS4. Hij doet het dus ook nog eens gewoon echt. Het zal letterlijk voelen alsof je goud in handen hebt als je aan het gamen bent.

Speciale ontwerper uitgenodigd

De gouden Dualshock 4 controller is gemaakt door een speciale ontwerper die zich hierop mocht storten namens Sony. Brikk is normaal gesproken een ontwerper van luxe goederen uit Amerika die het vooral in eigen land bij de jetset meer dan goed doet. Op zichzelf is dat natuurlijk al een gouden combinatie te noemen. De ontwerper ging zich voor deze Lux, zoals de controller officieel heet, echt helemaal te buiten. Het goud is slechts een deel van wat je allemaal mag verwachten voor de prijs van 12.000 dollar. Ook andere materialen werden aangesproken om de exclusiviteit nog wat verder op te hogen.

Diamanten in de knoppen

Goud ligt wel lekker in de hand, maar echt fijn wordt het pas wanneer je aan de knoppen mag zitten. Dan kom je namelijk diamanten onder je duim tegen. Alle knoppen op de controller zijn ingelegd met zeven tot negen kleine diamantjes. De hoeveelheid hangt af van de omvang van de betreffende knop. Dit alles bij elkaar laat je natuurlijk wel begrijpen waarom je er je jaarsalaris aan kwijt bent om de controller in handen te krijgen. Natuurlijk begrijpen ook de betrokken partijen dit, waardoor er ook is nagedacht over een alternatief voor de controller.

De budgetvariant van de controller

Natuurlijk begreep men bij Sony en Brikk ook wel dat een controller van 12.000 dollar slechts voor enkelen is weggelegd. Om die reden is er dus ook voor een tweede model gekozen. Dit is het zogenaamde budgetmodel. Al moet je deze term niet te letterlijk nemen, want wanneer je deze wilt aanschaffen, dan ben je nog altijd 7.000 dollar kwijt. Het verschil tussen beide modellen? De budgetvariant, ook wel de classic genoemd, heeft geen diamantjes in de knoppen. Je hebt dus slechts alleen een controller van 24-karaats goud. Je moet er maar mee leven.

Online bij Brikk bestellen

Om aan de controllers te komen moet je online een bestelling plaatsen bij ontwerper Brikk. Dit geldt zowel voor de Lux als voor de Classic. Zoals je mag verwachten zullen de controllers niet in de winkels terecht gaan komen. Of je ooit je investering eruit zal halen is natuurlijk de vraag. Maar andere kant heb je natuurlijk wel wat wanneer je een controller van goud in handen hebt. Dat doen niet heel veel mensen je na, zoveel is in ieder geval zeker. Mocht je de loterij winnen, dan is dit dus een prima investering te noemen voor je winsten.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News