Dit zijn de oldtimers van de toekomst

Share

Bij het begrip Oldtimer blijf je misschien altijd denken aan die Chevrolet Impala uit 1964 of aanverwante modellen. Dit is op zich ook niet zo heel vreemd. Bedenk je wel dat er voortdurend klassiekers bij blijven komen. Auto’s die toen jij jong was heel normaal waren in het straatbeeld, zijn soms al bijna niet meer te vinden. Een aantal van die modellen heeft het in zich om de status van klassieker te bereiken. Het is dan ook aantrekkelijk om eens te bekijken welke auto’s de oldtimers van de toekomst worden.

Volkswagen Scirocco

De Volkswagen Scirrocco is inmiddels alweer meer dan tien jaar oud. Dat zou je echter niet zeggen wanneer je naar het design kijkt. De auto heeft altijd een wat aparte status gehad binnen de line-up van de Duitse fabrikant. Dit geldt zeker in Nederland. Het is juist ook om die reden dat dit model een grote rol kan gaan spelen op de markt voor klassieke auto’s. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat dit in de nabije toekomst al aan de orde is. Wanneer je erin wilt investeren, kies dan voor de grootst mogelijke motoren die er zijn.

Spyker Spyder

Het verhaal van Spyker is onder Nederlanders natuurlijk ruimschoots bekend. De Spyder is dan ook nu al een zeer gewild model op de markten waar rijke investeerders in auto’s zich begeven. Daar kan je nu misschien nog niet in meegaan. Wanneer je dat echter wel kunt, dan is het zeker de moeite waard om deze auto in je achterhoofd te houden. Houd daarbij ook het Nederlandse element goed in de gaten. Dit is juist ook wat deze auto zo bijzonder maakt. Alle reden om dus Spyker hoog op je lijstje te zetten. Zelfs als je alleen maar gaat kijken.

Morgan Aeromax

Deze auto zou je al haast tot de klassiekers mogen rekenen. Dat komt vooral doordat Morgan natuurlijk op een hele andere manier naar het ontwikkelen van auto’s kijkt dan andere fabrikanten doen. Wat deze fabrikant mee heeft, is dat het zich sterk richt op elektrisch rijden de laatste tijd. Daardoor worden de modellen die al op de weg rijden, zoals de Aeromax, alleen maar belangrijker op de markt voor klassiekers. Dit is dus typisch zo’n auto die door de fabrikant zelf alleen maar verder omhooggestuwd wordt in de komende jaren. Dit is goed om mee te wegen.

Fiat Coupe

Een auto die relatief goed bereikbaar is voor allerlei mannen. Dat is wat het dus ook zo interessant maakt. Deze auto zou weleens het instapmodel in de wereld van de auto’s die als investering worden gekocht kunnen worden. Juist ook omdat de prijs niets zegt over wat de auto allemaal te bieden heeft. Zo is de auto opvallend snel. Ook is het goed om te weten dat er een aantal modellen op de wereld zijn die full option zijn geleverd. Waarbij full dan ook echt letterlijk genomen moet worden. Alles wat je kunt bedenken zit erop en eraan.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News