Een aantal app-tips, omdat je er nooit genoeg kunt hebben!

Share

Apps maken het leven makkelijk. Wat alleen niet zo gemakkelijk is, is het feit dat de apps nooit zomaar komen aanwaaien. Je zal ze eerst zelf moeten ontdekken. Om je daarbij te helpen kan je met enige regelmaat leuke lijstjes vol met allerlei tips vinden. Daardoor denk je misschien dat je alle apps inmiddels wel kent of hebt. Niets is natuurlijk minder waar. Er is altijd wel een volgende app om ontdekt te worden. Om die reden kijken we dus eens wat er allemaal op dit moment te vinden is dat de moeite van het installeren waard is.

Waar is die uitverkoop?

Dat je online van alles kunt kopen meet behulp van apps dat weet je wel. Dat je ook de prijs kunt vergelijken dat is ook wel bekend. Wil je echter alles in één zodat je direct op de juiste plek uitkomt, dan heb je daar een app voor nodig. Zale is bijvoorbeeld een hele goede optie. Dit is de app die je automatisch leidt naar de plek waar het item van jouw keuze voor de beste prijs te krijgen is. Je geeft gewoon aan wat je favo items en merken zijn en je bent altijd als je de app opent direct op de hoogte.

Je foto’s snapklaar maken

Snapseed is misschien niet de nieuwste app op de markt, maar Snapchat is wel een beetje meer naar de mainstream aan het verschuiven dan voorheen. Het kan dus best zijn dat je nog een relatief nieuwe gebruiker bent. In dat geval ben je dus blij dat je deze tip nu van ons hebt gekregen. Het is immers wel zo fijn als je je foto’s kunt optimaliseren direct op je iPhone of andere smartphone. Deze app moet je dan in ieder geval hebben om ermee aan de slag te kunnen gaan. Bovendien is deze ook nog eens gratis.

Dropbox, maar dan een andere

Dropbox is al jaren bekend als misschien wel de meest gemakkelijke cloudservice die er bestaat. Een cloud kan je natuurlijk ook op een hele andere manier gebruiken, bijvoorbeeld voor e-mail. Dat is handig, dachten de heren bij Dropbox. Dat gaan we aanbieden. Daardoor is er dus ook Dropbox webmail. Een mailserver die overal toegankelijk voor je is. Vooral op je smartphone en tablet natuurlijk. Het is bovendien ook lekker veilig omdat veiligheid altijd al een vooraanstaand punt bij clouddiensten is geweest. Dat maakt het dus alleen maar nog aantrekkelijker om er een kansje mee te wagen.

Nog zo veel meer

Eigenlijk is dit natuurlijk maar een hele beknopte weergave van alle mogelijkheden die er voor je liggen als het gaat om het gebruik van apps op je smartphone. Maar dat neemt niet weg dat je er mogelijk wel weer een paar hele goede opties bij hebt gekregen die je leven weer net iets gemakkelijker hebben gemaakt. Uiteindelijk gaat het daar natuurlijk ook om. Bovendien is er volgende keer weer genoeg ruimte voor een nieuw lijstje. Zo kan je altijd verder kijken naar de volgende goede app die meer dan geschikt is voor jou om te gebruiken.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News