Eén tablet, één notebook, één lage prijs

Share

Het kan allemaal best wel een dure grap worden, al die gadgets die je tegenwoordig echt nodig hebt. Of nodig denkt te hebben. Je hebt een smartphone nodig. Je hebt een tablet nodig. En als het even kan heb je ook nog een tablet nodig. En dan zijn er alweer twee maandsalarissen op. Dat kan natuurlijk best anders. Bijvoorbeeld door slim te handelen en twee producten voor de prijs van één aan te schaffen. Of nog beter, twee producten in één, een laptop en een tablet bijvoorbeeld. Dat is nog eens een handige optie.

Veel mogelijkheden

Een tablet en notebook in één aanschaffen is op zichzelf natuurlijk niets bijzonders. Vrijwel alle grote fabrikanten bieden deze mogelijkheid. Je kunt bijvoorbeeld best een toetsenbord kopen dat je gemakkelijk kunt aansluiten op je iPad. Om over de mogelijkheden war Microsoft mee gekomen is nog maar te zwijgen. Het probleem is echter wel dat je dan nog altijd niet echt goedkoop uit bent. Het kan dus best eens slim zijn om te kijken hoe dit met budgetproducenten gesteld is. Kan je daar dan een goed model vinden dat ook nog een beetje goed te gebruiken is. Dit is natuurlijk belangrijk.

Bij de supermarkt kopen

Het leuke is natuurlijk dat je vooral ook verrast kan worden door de kwaliteit wanneer je niet te veel verwacht. Zo is er bijvoorbeeld een heel goed model te koop bij een bekende supermarktketen waar de prijzen vaak bewust lager worden gehouden. Hier is een laptop te koop van Trekstor, een Duitse fabrikant. Aan de hand daarvan kan je dus ook al opmaken over welke supermarkt het ongeveer kan gaan. Het gaat om een model van nog geen 250 euro. Dat klinkt misschien als een hele slechte deal, maar dat is het allerminst. Er is namelijk veel mee mogelijk.

Net iets minder, maar wel goed

Natuurlijk is bijvoorbeeld de processor wel net iets minder dan wanneer je een tablet of een notebook van één van de topmerken zou kopen. Maar dat is natuurlijk nu juist net het punt hiervan. Wanneer je slim wilt handelen omdat je wat wil besparen, dan moet je met net iets minder genoegen nemen. Alleen dan wel op zo’n manier dat je wel zeker weet dat de kwaliteit nog wel goed genoeg is. Met deze Trekstor weet je zeker dat dit het geval is. Je hebt dan immers alles wat je nodig hebt voor simpel internetgebruik of muziek of films te streamen.

Een degelijke prestatie

Als er een toverwoord rondom dit apparaat uitgesproken moet worden, dan is het wel degelijkheid. Zeker wanneer dit in verhouding tot de prijs wordt bekeken. Je betaalt immers nagenoeg niets voor een laptop die je gemakkelijk omvormt tot een touchscreen tablet, zonder dat je daar op hoeft in te leveren. Je kunt er alles mee, zolang de programma’s niet te zwaar zijn. Bovendien is het een stevig in stabiel geheel dat ook nog eens niet te zwaar is. Uiteindelijk is er dus weinig op aan te merken en kan iedereen er plezier van hebben.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News