Een vibrator cadeau doen?

Share

Hoewel sommige mannen een vibrator misschien als concurrentie zien, zien vrouwen – en ook steeds meer mannen – het vooral als een leuke toevoeging voor in de slaapkamer. Het gebruik van een vibrator is dé gemakkelijkste manier om een bevredigende avond te krijgen. Waarom? Vibrators zijn een geweldig hulpmiddel voor dames die moeite hebben om een orgasme te krijgen of die gewoon zelf wat meer willen experimenteren. Er zijn verschillende redenen om zelfs je eigen vriendin er een cadeau te doen. Zo zijn ze uitstekend geschikt voor mannen die last hebben van een laag libido of mannen die hun vrouw of vriendin graag lekker verwennen. Als je regelmatig een vibrator gebruikt, leer je snel hoe je de sensaties die haar lichaam ervaart tijdens de seks kunt beheersen. Veel mensen vergelijken vibrators vaak met andere seksspeeltjes, omdat ze op dezelfde manier gebruikt kunnen worden.

Dubbele dildo

Een van de minder bekende soorten dildo's is de dubbele dildo. Deze dildo biedt plezier voor twee, dit maakt hem erg plezierig voor dames die samen wat meer stimulatie willen dan de gemiddelde vibrator kan bieden. Doordat vrouwen hem samen kunnen gebruiken is het ook tijdens een triootje een leuke toevoeging. Want mannen, soms is het gewoon teveel om allemaal alleen te doen. Heb jij binnenkort een triootje gepland? Dan is dit een hele leuke verrassing om mee te nemen.

Komt Tarzan ook de slaapkamer in?

We kennen Tarzan natuurlijk van het door de bomen slingeren met een mooie dame in zijn armen. Hoe hij deze mooie vrouw in zijn armen kon houden én zich aan de lianen vast kon houden is voor iedereen een raadsel. Wat geen raadsel is, is wat de Tarzan vibrator in de slaapkamer kan doen. En soms moet je als man dan ook gewoon je verlies erkennen. De Tarzan vibrator is een geweldig product dat je vrouw of vriendin orgasmes kan geven zoals ze nog nooit gehad heeft. Tarzan is zo ontworpen om het gevoel te simuleren dat ze wordt gepenetreerd terwijl je nog ook nog gestimuleerd wordt op haar clitoris. De Tarzan is een alles-in-één speeltje, wat betekent dat het echt optimaal plezier biedt. Dit is een geweldige manier om je vrouw of vriendin plezier te laten maken wanneer jij een weekend weg bent of wanneer ze nadat jij bent klaar gekomen nog even solo verder wil. Veel vrouwen genieten van deze combinatie van speeltjes en een echte man, waardoor ze beide elementen van plezier kunnen ervaren. 

Welke ga jij geven?

Opgemerkt moet worden dat, hoewel alle vibrators en dildo's plezier geven, er verschillen zijn in wat vrouwen lekker vinden. Sommige vibrators geven een intenser orgasme waarbij andere meer een speeltje voor erbij zijn. Je kunt als je vrouw of vriendin er nog geen heeft beter met een wat mildere variant beginnen. Er bestaan tegenwoordig zeer veel seksspeeltjes en het taboe is bijna volledig doorbroken.

Read more

Local News