Wij mannen shoppen het liefst online

Share

Want dat gesjouw langs de winkels, daar worden we al jaren niet meer gelukkig van. “Gezellig een dagje stadten” daar doen we niet aan. Als het even niet hoeft tenminste. Nee, online shoppen is voor ons uitgevonden. Want we vinden daar alles. We kunnen schoenen, bouwmaterialen, brillen en ook Gant kleding online kopen. Alles wat we maar willen. Even shoppen in de pauze op je werk of juist even shoppen bij het ontbijt of ’s avonds op de bank: je klapt je laptop open en de complete winkel-wereld ligt aan je voeten. En heb je iets besteld, gepast en afgekeurd? Zelfs dan hoef je niet naar de winkel. Retourneren regel je ook gewoon vanaf de bank.

Online shoppen kan leuke kortingen opleveren

Bijvoorbeeld door meerdere items in één winkel te bestellen waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen. Bij sommige online shops is dit al de nieuwe standaard, zoals bij Bos Men Shop. Of je meld je aan voor de nieuwsbrieven van je favoriete online shops. Je weet dan precies wanneer de Hugo Boss kleding sale is. Zo’n online sale is altijd heel interessant en kan je veel voordeel opleveren. Je moet er meestal wel snel bij zijn, j zult altijd zien dat jouw maat het meest populair is. Door de nieuwsbrief ben je in negen van de tien gevallen al op de hoogte van de sale, nog voor deze echt is ingegaan. En nog fijner is dat je de kleding gewoon thuis kunt passen.

Thuis passen is een feestje!

Wie zegt dat mannen niet onzeker zijn over hun figuur heeft het mis. We doen misschien wel net alsof alles prima is, maar een vetrandje hier en een buikje daar, ze zitten er echt. Zeker wanneer je wat bent aangekomen of juist bent afgevallen is het schatten van je maat een lastige. En omdat je in de winkel heus (goede!) hulp krijgt, maar je je daar misschien niet altijd even goed op je gemak voelt, is online shoppen dan de oplossing. Niemand die je ziet als je je in een te kleine broek probeert te wurmen en niemand die je ziet als je “verzuipt” in een veel te grote trui. Je past thuis voor de spiegel en je zult zien dat je dan ineens plezier krijgt in shoppen. Gant kleding online kopen, daar worden we gelukkig van!

Zijn er dan geen nadelen aan online shoppen?

Helaas toch wel. Want doordat we massaal online onze aankopen doen, sluiten er steeds meer winkels. Dit kun je voorkomen door eens in de zoveel tijd eens naar een echte winkel te gaan en daar een groot gedeelte van je nieuwe garderobe aan te schaffen. De overige zaken regel je dan gewoon weer online. Bos Men Shop bijvoorbeeld heeft een geweldige webwinkel, maar ook nog eens vier fysieke winkels met ontzettend leuk en vakkundig personeel.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News