Nike Tech pack Fleece collectie: het succes verklaard

Share

Moderne mannen hebben mooie kledingstukken nodig om toe te voegen aan hun garderobe. De Nike Tech pack zet een trend als een compleet nieuwe productserie. Geen conventies dus, gewoon voorop lopen. Soepel vooral, met die producten van de Tech Fleece collectie. Lees er hieronder alles over!

Een compleet nieuw product van Nike: Nike Tech pack

Een trend die ons niet is ontgaan: de Nike Tech Fleece kleding wint terrein en zal ook volgend jaar een echte modehype worden. Eigenlijk is het een product dat niet in één categorie is te vangen. De kleding behoort niet tot de trainingspakken, niet tot de windstoppers en ook niet tot de oorspronkelijke joggingpakken. Kortom: Nike Tech pack doet waar het al zo lang goed in is, nieuwe producten op de markt brengen die niet voldoen aan conventies.

Gebruikt materiaal is de natuurlijke basis

Opvallend bij dit nieuwe product is het gebruikte materiaal. De producten van de Nike Tech pack zijn namelijk gemaakt van sherpa fleece. Ziedaar een verklaring voor de populariteit: als een ware sherpa in de weerbarstige omstandigheden van Aziatische gebergten kan het alle weertypen aan. Zacht en warm dus.
Geen enkel ander sportmerk brengt een productserie op de markt die vergelijkbaar is met die van Nike Tech Fleece. Wat is er verder zo bijzonder aan deze lijn? Zowel de broeken, de vesten als de hoodies zitten hartstikke comfortabel. Lekker de ruimte om in te bewegen, met materialen die vriendelijk zijn voor de huid en heerlijk stretchy aanvoelen.

Heel handig: neutrale kleuren

Voor de kleurenseries heeft Nike Tech pack gekozen voor de neutrale kleuren, die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Maar ook met andere kledingstukken en accessoires zoals schoenen. Zwart, wit, paars, groen, grijs en marineblauw vormen deze series, waarbij het Nike-logo op de een of andere wijze altijd in het product is verwerkt. Subtiel op de linker bovenkant van de broek bijvoorbeeld, vlak onder de steekzakken.
Op de vesten en de hoodies staat de swoosh aan de linkerkant van de borst. Over diezelfde borst loopt een V-streep bij de vesten. Sportief. De bovenstukken van de Nike Tech Fleece-lijn, de hoodies en de vesten dus, lopen onderaan recht af en vallen mooi op de broek. Nike Tech Fleece is een beetje laconiek, een beetje meer stijl en vooral een heel groot beetje zelfvertrouwen.

Geschikt voor sporten én bankhangen

En, je kunt de Nike Tech kleding voor veel verschillende gelegenheden aandoen. Kom dus maar op met die kille zondagen waar alleen warme en soepele kleding die kater kan temmen. De broeken van de Nike Fleece-lijn hebben een toelopend ontwerp voor een gestroomlijnde pasvorm. Die nauwsluitende pasvorm wordt ook mogelijk gemaakt door een elastische tailleband met een trekkoord. Geribde boorden aan de bovenkant zorgen ervoor dat de broek altijd blijft zitten.
Wil je een rondje joggen en is het te koud om in een korte broek de deur uit te gaan? En heb je geen zin in het dragen van zo’n strakke loopbroek? Voel je vrij en maak van jouw training een relaxte aangelegenheid met een Nike Tech Fleece pak. Stoer die hoodie over het hoofd en op het ritme van de regen de passen inzetten. Mohammed Ali was er niets bij.

dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Sportshowroom.nl

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News