Nu is de tijd om je laptop te vervangen

Share

Werk je al jaren op dezelfde laptop? Dan is dit het juiste moment om aan vervanging te denken. Juist ook omdat de laptop van de toekomst nu al te krijgen is. Wanneer je kijkt naar een aantal innovaties die in de nieuwste modellen verschijnen, dan snap je direct waarom dit zo is. Alle reden om daar dus eens wat dieper op in te gaan. Zo weet je direct waarom je nu geld opzij moet zetten om een nieuwe laptop aan te schaffen. Kijk daarom naar de volgende zaken die meespelen.

Grotere schermen keren terug

Viel het jou ook op dat de schermen de laatste jaren alleen maar kleiner werden? Er werd je haast gedwongen om op een tweede scherm te werken, simpelweg omdat één scherm niet groot genoeg bleek. Dit tijd lijkt nu wel voorbij. Wanneer je kijkt naar de modellen die nu op de markt komen, dan zal je zien dat schermen van 16 inch en 17 inch weer meer en meer voorkomen. Dat maakt het allemaal wat gemakkelijker om films te streamen en games te spelen. Als man zijn dit toch de eerste levensbehoeften die je laptop moet bieden.

Niet meer dan nodig

Niet alleen worden de schermen groter, ze worden ook beter geïntegreerd. Zo verdwijnt er steeds een stukje meer van de rand rondom het scherm. Dit is niet alleen vanuit het oogpunt van design heel interessant. Het maakt het ook wat gemakkelijker om ermee te werken. Je hebt nu daadwerkelijk een beeld van de precieze verhoudingen van alle sop het scherm. Simpelweg omdat het scherm van je laptop van kant naar kant loopt. Misschien denk je nu nog dat dit je niet veel zal bieden. Wacht dan maar tot je er voor het eerst mee gewerkt hebt.

Stabiliteit staat weer voorop

De tijd dat alles kleiner en compacter moest, ten koste van de kwaliteit, ligt ook achter ons. Zo worden de laptops van nu ook weer een stuk stabieler. Dat merk je bijvoorbeeld aan de meer robuuste toetsenborden die de nieuwste modellen hebben. De toetsen zitten veel steviger vast waardoor je dus ook veel minder fouten maakt wanneer je aan het typen bent. Alleen al door de lichtgevoeligheid van de toetsen in voorgaande modellen was je veel kostbare tijd kwijt aan het herstellen van alles wat je verkeerd had geschreven. Zonder dat je er iets tegen kon doen.

De prijsstijging is eindig

Tot slot is het ook fijn om te zien dat al deze nieuwe kwaliteiten van de moderne laptops niet gepaard gaat met nog meer kosten. De stijging in de prijs lijkt toch eindig. Het is voor nagenoeg hetzelfde budget als de afgelopen jaren mogelijk om een goede nieuwe laptop aan te schaffen. Waarmee je dus wel direct kan profiteren van alle voordelen zoals die geboden worden door de nieuwe modellen. Daar wil je natuurlijk wel graag je laptop voor vervangen. Je oude model kan simpelweg op geen enkel vlak tippen aan de nieuwe lichting modellen.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News