Smartphone nog smarter maken do je zo

Share

Een smartphone kan volgestopt worden met allerlei handige apps waar je heel veel mee kunt doen. Helaas komt het ook vaak voor dat de het geheugen van de telefoon vooral wordt benut om allerlei spelletjes en grappige onderbroekenhumor applicaties te kunnen draaien. Allemaal hartstikke leuk om te doen natuurlijk. Wie echter echt slim is maakt zijn smartphone nog net iets meer smart. Er zijn immers allerlei apps die je op allerlei manieren van dienst kunnen zijn. Een aantal voorbeelden daarvan vind je hier. Zo kan je dus jezelf onderscheiden van alle andere mannen.

Smartphone app Moment

Een handige app die je in ieder geval een stuk productiever maakt, is Moment. Dat komt vooral omdat deze app je pijnlijk duidelijk maakt hoeveel tijd je eigenlijk op een gemiddelde dag verspeelt aan je smartphone. Tenminste, wanneer je natuurlijk andere apps gebruikt dan de apps die hier beschreven worden. Tijd is per definitie natuurlijk kostbaar want je kunt het maar één keer gebruiken. Hoe bewuster je hiervan van bent, hoe beter dit misschien maar is ook. Daarom is het iedereen aan te raden om deze app te gaan gebruiken. Laat je ook weer niet zo afschrikken dat je je telefoon nooit meer durft aan te raken.

Smartphone app Overcast

Inmiddels is iedereen wel zo’n beetje verslaafd geraakt aan het luisteren van podcasts. Het goede hieraan is dat je er nog behoorlijk wat van kunt leren ook. Dat komt bijvoorbeeld doordat veel podcasts zich vooral richten op het bespreken van de meest uiteenlopende onderwerpen en dit vaak door echte experts wordt gedaan. Om die reden kan je dus eigenlijk niet langer zonder Overcast. Bovendien kan je je smartphone dan gewoon in je zak houden en je bezighouden met ander werk. Een stuk gemakkelijker dan al die nieuws apps met die lange artikelen die je moet scrollen.

Smartphone app Duolingo

Het is een app die al wat langer op de markt is, maar die misschien nog niet door iedereen goed op waarde wordt geschat. Meertaligheid wordt steeds belangrijker in de wereld, maar op taalles gaan kost veel te veel tijd. Daarom kan je het natuurlijk ook gewoon zelf doen. Daarvoor gebruik je dus Duolingo. Wie er een beetje in bedreven raakt, kan zelfs binnen betrekkelijk korte tijd verschillende talen onder de knie krijgen. Dat maakt het wel heel erg leerzaam. Alle reden om deze app dus heel serieus te nemen en er ruimte voor vrij te maken door een minder leerzame app in te ruilen.

Smartphone app Wunderlist

De reden waarom Wunderlist na al die jaren nog altijd genoemd moet worden onder de apps die je telefoon daadwerkelijk beter maken is simpel. Er zijn maar weinig apps die zo serieus te werk gaan als het om verbeteringen gaat. Elke nieuwe update laat niets van de oude versie over en maakt de app beter dan ooit tevoren. Daarom is het ook voor mensen die de app in het verleden al eens gebruikt hebben misschien toch weer eens goed om te kijken wat deze allemaal te bieden heeft tegenwoordig. Beter organiseren is eigenlijk niet mogelijk.

Smartphone app Sleep cycle

Van al dat harde werken en productief zijn door de juiste apps te downloaden raak je natuurlijk wel vermoeid. Goede nachtrust in voldoende mate is dan ook zeer belangrijk voor je gezondheid. Ook daar is natuurlijk een zeer geschikte app voor. Je gebruikt dan namelijk Sleep cycle. Zo kan je precies inzichtelijk krijgen hoe het met jouw slaapgedrag is. Aan de hand daarvan kan je zien wat er allemaal beter aan kan. Dat klinkt misschien wat te veel als een gedoe, maar uiteindelijk zal je je er een flink stuk beter van voelen. Dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om gaat.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News