Volkswagen SUV niet alleen avontuurlijk

Share

Volkswagen is al sinds de jaren 1930 een naam die bekend staat om betaalbare en praktische auto's. Maar de laatste jaren staat de Duitse automaker ook bekend om iets anders: zijn SUV's en crossovers.

De SUV's

Volkswagen's SUV line-up omvat ondermeer de Tiguan, T-Roc, Touareg, en de gloednieuwe 2021 Volkswagen ID.4. En hoewel deze SUV's misschien niet de meest luxueuze op de markt zijn, zijn het wel degelijk capabele voertuigen die allerlei verschillende rijsituaties aankunnen. Zo kan je met de SUV ook offroad en lekker de natuur in. Dus hou je van avontuur, dan is een SUV echt iets voor jou! Naast heerlijk off-road rijden kun je de auto ook gewoon gebruiken voor standaard woon-werkverkeer.

Dus, waarom zou iemand een Volkswagen SUV of crossover kopen?

Wel, er zijn een paar verschillende redenen.

Vooreerst zijn deze voertuigen zeer geschikt voor woon-werk verkeer. Ze hebben veel ruimte voor passagiers en lading, en de vierwielaandrijving zorgt ervoor dat je zelfs door de slechtste weersomstandigheden komt. Bovendien zijn de Tiguan en de Touareg beide voorzien van standaard bestuurdersassistenties zoals adaptieve cruise control en lane departure warning, die je dagelijkse woon-werkverkeer tot een makkie maken.

Maar VW SUV's en crossovers zijn niet alleen geweldig voor woon-werk verkeer; ze zijn ook geweldig voor avontuurlijke uitstapjes. Dankzij de eerder genoemde vierwielaandrijving kunnen deze auto's off-road omstandigheden met gemak aan. En als je voor de ID.4 kiest, krijg je zelfs een auto met een actieradius tot 516 km op een enkele lading, zodat je zelfs de meest afgelegen gebieden zonder zorgen kunt verkennen.

Dus, als je in de markt bent voor een bekwame en betaalbare SUV of crossover, kijk dan zeker eens naar het aanbod van Volkswagen. Je zou wel eens verbaasd kunnen zijn over wat deze voertuigen te bieden hebben.

100% elektrisch met de ID.4

De gloednieuwe Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische SUV van de Duitse autofabrikant. En hoewel hij misschien niet de actieradius heeft van sommige van zijn Tesla rivalen, maakt hij dat op andere manieren meer dan goed.

Op de eerste plaats is de ID.4 een mooi vormgegeven SUV met een strak, modern interieur. Hij zit ook boordevol functies, zoals een 10-inch infotainmentsysteem, draadloos opladen, en over-the-air software-updates. En dankzij zijn vierwielaandrijving (GTX) kan hij allerlei verschillende rijomstandigheden aan.

Maar wat de ID.4 echt onderscheidt van andere elektrische SUV's is zijn prijs. Dus, als je een volledig elektrische SUV zoekt die de bank niet breekt, kijk dan zeker eens naar de Volkswagen ID.4.

 

Read more

Local News