Zo kan je binnenkort zorgeloos een Hummer rijden

Share

Als je heel eerlijk bent, dan past een Hummer natuurlijk gewoon in je rijtje droomauto’s. Het is echter wel zo dat er onder andere groepen mensen een wat negatief imago rond jouw droomauto rijdt. Vooral waar het gaat om de milieuvriendelijkheid van het voertuig. Die is er immers nagenoeg niet. Dat gaat nu echter veranderen. De fabrikant heeft namelijk grote plannen om mee te doen aan de elektrische revolutie. Bedenk je toch eens wat dat kan betekenen voor het realiseren van jouw droom: het zorgeloos bezitten van een echte hummer als man.

De stille revolutie van Hummer

Dat de marketingafdeling van de fabrikant de zaken goed op orde heeft, dat mag wel duidelijk zijn. De elektrische variant die binnenkort op de markt zal verschijnen heeft de naam Quiet Revolution meegekregen. Dit kan je natuurlijk op meerdere manieren uitleggen. Een auto die duizend pk biedt, maar nog geen decibel aan geluid produceert tijdens het rijden, mag inderdaad als revolutionair worden bestempeld. Daarnaast staat het merk zelf natuurlijk voor een revolutie, want het rekent in één keer met alle negatieve aspecten van het merk af met deze auto. Dat maakt het zo interessant.

Wachten op de grote kennismaking

Op dit moment is nog niet heel veel te zeggen over de auto. Buiten het feit dat definitief duidelijk is dat de deze er komt en dat 1.000 pk geleverd wordt met een elektrische aandrijving, heeft de fabrikant namelijk nog geen informatie vrijgegeven. Op dit moment is het dus vooral gissen naar alles wat de fabrikant bedacht heeft. Zowel waar het gaat om de specificaties, als om het interieur. Stiekem is dat natuurlijk ook wel leuk. Juist het gissen is altijd een belangrijk onderdeel van de voorpret. De aandacht is in ieder geval alvast getrokken.

Te zien tijdens de Superbowl

Een eerste kennismaking was er tijdens één van de favoriete momenten van mannen in het jaar: de Superbowl. Hummer had welgeteld 45 seconden reclametijd gekocht. Dat betekent dat er dus wel aardig wat nieuwe modellen verkocht moeten worden om alleen al die investering goed te maken. Het was wel de moeite waard, want als er ooit een commercial als een teaser omschreven mocht worden, dan was het deze wel. Ook op YouTube is de reclame dan ook al een grote hit. Dit is in ieder geval een goed teken om je aan vast te houden.

Concurreren met de grootmeester

Dat Hummer zich op elektrisch rijden richt, is eigenlijk helemaal niet zo vreemd. Nog niet zo heel lang geleden presenteerde de belangrijkste fabrikant op het gebied van elektrische auto’s namelijk ook een truck. Het gaat natuurlijk om de Tesla Cybertruck. Tot op heden waren elektrisch rijden en rijden in tanks zoals de Hummer twee gescheiden werelden. Nu Tesla echter de strijd naar deze doelgroep toe heeft gebracht, kunnen de fabrikanten op deze markt natuurlijk niet anders dan de concurrentie aangaan. Dat zou dan ook weleens een heel interessante strijd tussen werelden kunnen gaan opleveren de komende jaren.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News