De nieuwe spectacles van Snapchat

Share

Snapchat is niet alleen een app, het is ook een modemerk. Tenminste, dat werd het naar eigen zeggen toen het zonnebrillen op de markt ging brengen. Dit waren zonnebrillen die te gebruiken waren in combinatie met de app. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en zijn de spectacles, zoals de brillen heten, al aan hun derde generatie toe. Een goed moment om eens te kijken hoe de zaken ervoor staan. Wat kan je er bijvoorbeeld tegenwoordig allemaal mee? Zo kan je direct ook zien of het voor jou ook wat is om te kopen.

Een nieuwe poging tot succes van Snapchat

Het is natuurlijk geen geheim dat de zonnebrillen van Snapchat het tot op heden niet heel goed gedaan hebben. De meeste mensen hebben er niet in geïnvesteerd tot nu toe. De eerste twee generaties waren dus misschien niet goed genoeg. Daarom is het des te meer te prijzen dat het bedrijf het toch weer opnieuw durft te proberen met de Spectacles 3. Alleen al om die reden is het de moeite waard om eens te bekijken wat de bril je allemaal te bieden heeft. Er is immers veel tijd in de ontwikkeling ervan gestoken door Snap.

Een limited edition van de Snapchat bril

In de eerste plaats is het goed om te weten dat deze nieuwe Spectacles als limited edition door het leven gaan. Dat betekent dus ook dat ze niet al te lang op de markt zullen zijn. Dit is wel ook aan de prijs te merken. Die ligt meer dan tweemaal zo hoog als de vorige variant van deze bril. Dat is wel belangrijk om mee te nemen in de keuze die je maakt. Wel is er ook veel aan gedaan om hem echt onderscheidend te maken. Bijvoorbeeld doordat voor een strak design is gekozen.

Werken met HD-camera’s aan beide kanten

Natuurlijk is het vooral belangrijk dat je ermee kan fotograferen op een meer natuurlijke manier. Daarom is er ook veel aandacht voor de camera’s die in de bril zijn geplaatst. Die zijn namelijk allebei van HD-kwaliteit. Zo kan je het beeld dat je ziet ook zo letterlijk als mogelijk vastleggen. Alleen al op die manier is de bril flink onderscheidend te noemen. Het leuke is dat je op die manier een eigen draai aan de realiteit kan geven met de bril. Dat maakt het juist ook zo leuk om er foto’s mee te maken.

De mogelijkheden op het gebied van 3D

Het leuke aan de dubbele camera is dat het je ook hele nieuwe mogelijkheden geeft. Zo kan je voor het eerst diepte in je foto’s aanbrengen. Daarmee kan je dus ook echt de mogelijkheden van 3D gaan verkennen. Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom de Spectacles mogelijk de prijs toch kunnen gaan opbrengen. Al richt Snapchat zich in de eerste plaats op liefhebbers van fashion. Die zouden de bril eigenlijk in de collectie moeten hebben, zo stelt het bedrijf zelf. Dit maakt het dus ook interessant om te volgen.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News