Dit zijn de beste sneakers die je op dit moment vindt

Share

De beste sneakers, je kunt eigenlijk niet zonder ze. Anno nu betekent dat dat je tenminste een wit paar in de kast moet hebben staan. Bovendien wil je die natuurlijk ook wel voor een aantrekkelijke prijs in huis halen. Daarom is het ook zo leuk om nu voor eens en altijd te weten welke je dan moet hebben. Op die manier kan je nooit een stijlflater slaan met de schoenen die je aan hebt. De volgende vier modellen zijn allemaal even geschikt voor elke moderne man die erg goed gekleed gaat.

De beste sneakers? Niet zo Oldschool Vans

Hoewel je anders wil laten vermoeden zijn de Vans Oldschool Vintage de hipste sneakers die je op dit moment kunt vinden. Oldschool en vintage zijn natuurlijk ook helemaal hip, dus dat past mooi in elkaar. Wat daarbij ook nog eens heel lekker is om te weten, is dat de prijs lekker gunstig is. Je kan ze namelijk al voor 80 euro in de kast hebben staan. Of eigenlijk nog liever, om je voeten hebben. Dat ze nog heel lekker lopen ook is natuurlijk nog eens extra lekker. Dat maakt het aantrekkelijk om ze direct te kopen.

De beste sneakers? Ralph Sampson van Puma

Voor wie Ralph Sampson niet kent: ooit was dit één van de grote mannen in het basketbal. Een man om tegen op te kijken dus. Dat geldt letterlijk en figuurlijk. Om die reden wil Puma diens nalatenschap natuurlijk maar al te graag levend houden. Alle reden om er dus eens een mooi paar sneakers tegenaan te gooien. Witte in dit geval. Met een gouden handtekening gezet door de grote man zelf. Ook hier geldt weer dat vooral de prijs ook een belangrijk pluspunt is. Die is namelijk ook relatief laag gehouden. Je blijft onder 100 euro.

Of toch Kiezen voor echte Nikes

Als je op zoek gaat naar de sneaker, dan is er eigenlijk natuurlijk maar één merk dat je echt een kans mag geven. Het gaat dan natuurlijk over Nike. Ook die komen weer met mooie nieuwe modellen voor de zomer. De witte Air Force van dit moment is heel geschikt voor alle gelegenheden. De schoen is stoer, maar ook sportief en zelfs gekleed. Er is dus eigenlijk geen excuus te bedenken waarom je deze schoen niet direct even zou aanschaffen om op die manier helemaal klaar te zijn voor de zomer die nu snel komen gaat.

Draag de originele Adidas

De oer schoen is natuurlijk die van Adidas. Het is immers deze Duitse ontwerper die de wereld voor sneakers pas echt opende na de tweede wereldoorlog. Inmiddels is het 75 jaar later en is de schoen nog altijd relevant. Ook die schoen mag dus eigenlijk niet in je kast ontbreken. Laten we eerlijk zijn, wanneer je deze bij de andere drie die hier genoemd zijn optelt, dan ben je minder dan 400 euro kwijt. Maar dan ben je wel voor de hele zomer goed voorzien van een aantal sneakers die overal bij gedragen kunnen worden door jou.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News