Ervaar je ongemakken van zweten? Dat is niet meer nodig!

Share

Je kent het vast wel. Je hebt iets spannends op de planning staan, bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, een belangrijke vergadering of iets doen op grote hoogte terwijl je hoogtevrees hebt! Daar komen zenuwen bij kijken en een daarbij passend groot ongemak: zweten. Of misschien ben je juist een koele kikker en ervaar je die spanning en zenuwen niet, maar herken je wél dat lastige zweten. Ieder mens zweet, de een ervaart alleen net wat meer last dan de ander. 

Materiaal in de strijd tegen zweetproblemen

Natuurlijk spelen materialen een grote hulp in het tegengaan van zweet gerelateerde ongemakken zoals nare geurtjes en verkleuringen van je kleding. De makers van het anti zweet shirt, Fibershirts.nl, zijn hier expert in! De Fibershirts bestaan uit organische Micro-Vezels®️ en hebben ingenaaide okselpads om zweten en nare geurtjes tegen te gaan. En weet je wat helemaal handig is? Je draagt het T-shirt gewoon onder je normale kleding! 

Maar hoe werkt het dan precies?

De shirts zijn gemaak van 95% organische Micro-Vezels en 5% spandex. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat het T-shirt 75% meer absorberend is dan een T-shirt van normaal katoen! Daarbij is het tot wel 3 keer zachter en ziet het materiaal er ook nog eens stijlvol uit. De specials okselpads bestaan uit drie lagen, waarvan een van de lagen gemaakt is van een waterbestendig materiaal. Dit zorgt er gegarandeerd voor dat het shirt, en de kleding die je er overheen draagt, beschermd zijn tegen zweetplekken. De andere twee lagen zorgen voor comfort (de zachte laag die comfortabel op de huid gedragen wordt) en voor het opvangen van het zweet (de absorberende laag).

Subliem draagcomfort

De Fibershirts zijn dus gemaakt van exclusief materiaal. De Micro-Vezels®️ zijn afkomstig uit duurzaam beukenhout en een klein deel spandex. Dit voorkomt niet alleen veel ongemakken die we kennen bij zweten, maar reguleert ook de lichaamstemperatuur. Daarbij zorgen de eigenschappen ervoor dat het materiaal prachtig zijdezacht en comfortabel is. Dat zijn dus twee vliegen in één klap!

Voor dames en heren

De Anti Zweet shirts zijn beschikbaar in zowel een dames als heren -versie en sluit perfect aan op het lichaam. Voor de heren wordt het Anti Zweet shirt aangeboden met een v-hals, voor de dames is er een shirt met een mooie ronde hals.

Maak je nooit meer druk om het zweten

Met de Anti Zweet shirts hoef je je dus niet meer druk te maken om nare geurtjes, zweetvlekken en andere ongemakken! Je kleding blijft mooi beschermd, zonder in te leveren op comfort en stijl. En wanneer je het probleem van het zweten en de bijbehorende ongemakken, met dit Anti Zweet T-shirt hebt opgelost, blijven alleen de spanning of zenuwen voor die belangrijke presentaties en gesprekken nog over!

 

Read more

Local News