Geesa badkamerproducten

Share

Geesa maakt al zo'n 125 jaar mooie badkamerproducten en weet dus echt waar ze voor staan. Ze brengen steeds weer mooie nieuwe badkamerproducten op de markt en zorgen ervoor dat de producten een mooi design hebben, maar vinden het ook belangrijk dat producten een goede functionaliteit hebben. Ze hebben meerdere badkamerproducten in het assortiment zoals spiegels, wastafelaccessoires en accessoires voor de toiletruimte.

Accessoires

Het maakt niet uit naar wat voor accessoires je op zoek bent, Geesa heeft het allemaal. Denk aan toiletborstelhouders, een inbouw tissuehouder, een zeephouder of een handdoekhaak. Het mooie aan Geesa is dat ze zich ook met de maatschappij bezighouden. Zo besteden ze veel aandacht aan het milieu en vinden ze het belangrijk om een eerlijke werkgever te zijn voor hun werknemers. Ook zetten ze zich in voor het Ronald McDonaldfonds, voor kinderen die langdurig ziek zijn. Dit is een prachtig gebaar van een bedrijf.

BadkamerXXL

Als je iets nodig hebt voor je badkamer, dan ga je naar BadkamerXXL. Naast dat je hier de producten van Geesa kunt vinden, vind je hier echt alles wat je nodig hebt voor in je badkamer, tot accessoires aan toe. Je kunt in deze winkel absoluut slagen als je nieuwe producten wil kopen voor in je badkamer. Ook schrijven ze regelmatig inspirerende blogs op hun website over hoe jij je badkamer een make-over kunt geven. Ook kun je in die blogs lezen over hoe jij je badkamer aanpast op het seizoen en deelt BadkamerXXL leuke feitjes. Bezoek dus zeker even hun website zodat je inspiratie voor jouw nieuwe badkamer op kunt doen.   

Contact opnemen met BadkamerXXL

Heb je een vraag over een badkamer of wil je graag advies omdat je ergens niet uitkomt? Dan kun je contact opnemen met BadkamerXXL door ze te bellen of je kunt ze een e-mail sturen. Je kunt ook langsgaan in de winkel. Op zondag en maandag zijn ze gesloten. Offertes kan je gemakkelijk via de website aanvragen. Het maakt niet uit waar je een vraag over hebt, ze staan je graag te woord zodat je de beste keuzes kunt maken over je badkamer. Je kunt ze ook volgen op social media, ze hebben namelijk meerdere social mediakanalen, te weten: Facebook, Instagram en Pinterest. Op die manier kun je op de hoogte blijven van nieuwe producten en nieuwtjes rondom BadkamerXXL.

Read more

Local News