Volle baard? Hoe zorg je voor een

Share

Voor de mannen die dachten dat de volle baard een hype was die na enige tijd weer zo verdwijnen is er slecht nieuws. De baard is populairder dan ooit. Dat is vooral slecht nieuws voor mannen die niet al te gemakkelijk een volle baard kunnen laten groeien. Gelukkig is daar tegenwoordig wel iets aan te doen. Zo maak je het direct een stuk beter mogelijk om er ook gewoon goed uit te zien met een mooi vol model. Alleen al om die reden is het dus interessant om eens de mogelijkheden te bekijken.

Werken aan je hormonen voor een volle baard

Haargroei, en dus ook baardgroei, houdt verband met de staat van je hormonen in je lichaam. Dat is ook de reden waarom sommige middeltjes heel goed kunnen werken tegen haaruitval. Wat echter tot op heden nog niet goed begrepen werd, is waarom dit dan voor een baard anders was. Inmiddels is uit onderzoek duidelijk geworden dat het net even anders gesteld is met de hormonen die baardgroei stimuleren. In dat opzicht is er dus ook in korte tijd veel veranderd als het gaat om middeltjes die de groei flink stimuleren die op de markt zijn gekomen.

Letten op DHT

Wel is er een hormoon waarvan al bekend was dat het veel effect heeft op haargroei, dat ook voor baardgroei een belangrijke rol speelt. Het gaat dan om DHT, wat staat voor dihydrotestosteron. Dit is en veel krachtigere vorm van testosteron zoals je dat kent. Het is het hormoon dat ook veel effect op je lichaam heeft in de pubertijd. Dit is natuurlijk niet geheel toevallig ook de periode waarin haargroei op het lichaam flink sterk toeneemt. Daarmee heb je dus ook direct voor jezelf het bewijs dat het ook echt een belangrijk hormoon voor haargroei is.

Middelen met het hormoon

Nu je deze wetenschap hebt, weet je wat je te doen staat. Het is nu zaak om op zoek te gaan naar middelen die aanmaak en balans van DHT in het lichaam stimuleren. Daardoor kan je er gemakkelijker voor zorgen dat je baard groeit en dat je eindelijk een model kan aanmeten dat past bij het soort man dat jij bent. Mocht je gedacht hebben dat het er nooit meer van zou komen, dan komt dit middel natuurlijk helemaal als geroepen. Het is goed om direct eens te bekijken wat de mogelijkheden eigenlijk allemaal zijn.

Letten op de werking voor een volle baard

Voor je nu met een flinke dosis enthousiasme aan de slag gaat met het gebruiken van deze middelen is het wel belangrijk om aan enkele andere zaken te denken. Het is bijvoorbeeld ook goed om te weten wat de verdere werking van DHT in het lichaam is. Zo is het bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor haaruitval op het hoofd. Waar het ene haar groeit, valt het andere dus uit. Het is goed om te weten hoe deze effecten zijn wanneer je de middelen gebruikt. Zoek dit dus wel even goed uit als je aan de slag gaat ermee.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News