Is een Volvo V40 occasion het kopen waard? Lees het hier!

Share

Volvo V40, met de V van Veilig

Als je aan het merk Volvo denkt dan denk je aan veiligheid. Dat is de reputatie die het Zweedse merk de afgelopen decennia heeft opgebouwd. De Volvo V40 is hier geen uitzondering op. Een goed voorbeeld hiervan is de unieke voetganger airbag. Wanneer je een voetganger aanrijdt gaat de motorkap een klein beetje open en komt er een airbag uit die de voetganger opvangt.

De Volvo V40 werd voor het eerst geïntroduceerd in 2012. De nieuwste en laatste generatie rolde van de band in 2019. Je kunt kiezen uit een diesel- of benzinevariant en bovendien wordt elk model standaard geleverd met een Start-Stop systeem. Niet voor niets werd de Volvo V40 in 2013 verkozen tot Lease auto van het jaar. Het is dan ook niet gek dat je de Volvo V40 veelvoudig ziet rondrijden op de Nederlandse wegen. Een Volvo V40 occasion is dan ook zeer populair en een slimme keus.

Volvo V40 Cross Country

Naast de Volvo V40 kun je ook kiezen voor de Volvo V40 Cross Country. Deze variant ziet er wat stoerder uit dan de V40 door de matzwarte elementen op de bumper. Verder staat hij ook wat hoger dan de V40.

Volvo V40 modellen

Naast de Cross Country is de Volvo V40 in nog een aantal varianten te verkrijgen. We zetten ze hieronder even voor je op een rijtje. We beginnen met het minst luxe model en eindigen met het model met de meeste opties.

– Volvo V40 Nordic

– Volvo V40 Kinetic

– Volvo V40 Business Sport

– Volvo V40 Momentum

– Volvo V40 Nordic+

– Volvo V40 Luxury

– Volvo V40 R-Design

– Volvo V40 Inscription

– Volvo V40 Nordic+ Sport Luxury

Hoe verder je in het rijtje komt hoe luxer het model dus wordt. Denk hierbij aan stoelverwarming, stoere velgen en elektrisch inklapbare spiegels.

Volvo V40 vs de Buitenlucht

De luchtkwaliteit in een Volvo is altijd van hoge kwaliteit. Dit komt door een bijzondere technologie die de buitenlucht filtert. Een technologie die Volvo meerdere prijzen heeft opgeleverd. Zo ben je ervan verzekerd dat de lucht in je auto zuiver is en voorkom je vieze geuren of allergische reacties die je zonder de technologie mogelijk wel zou hebben.

Read more

Local News