Mannenondergoed? Wat is de meest ideale

Share

Het juiste ondergoed dragen is de basis voor een geslaagde dag. Zit je boxer niet lekker, dan ga jij ook niet lekker. Dat betekent dus dat er wel wat denk werk in het uitkiezen van het juiste ondergoed gaat zitten. Het is dan ook niet voor niets zo dat fabrikanten meer en meer verschillende stoffen gaan gebruiken voor het mannenondergoed. Maar wat is nu eigenlijk de beste optie? Het is aantrekkelijk om eens te kijken naar een aantal voor- en nadelen van de stoffen die het meest gebruikt worden door de designers.

Mannenondergoed van polyester

Iedereen kent het ondergoed van polyester. Dit is namelijk het materiaal dat met afstand het meest wordt gebruikt door allerlei verschillende fabrikanten. Het materiaal is lekker dun en ademt goed. Dit zijn belangrijke voordelen. Het is bijvoorbeeld een stuk lichter, maar wel een stuk steviger dan andere materialen. Daardoor blijft het goed op de plaats zitten en houdt het alles ook goed op zijn plaats. Het is daarom dus eigenlijk ook wel heel goed te begrijpen dat deze stof zoveel gebruikt wordt. Voor veel mannen zal dit dus nog altijd de beste optie zijn om te gebruiken.

Ondergoed van katoen

Ben je meer een man die van de klassiekers houdt? Dan is ondergoed van katoen misschien wel de beste optie voor jou. Dat komt ook omdat het net als polyester nog altijd heel veel gebruikt wordt door veel fabrikanten. Wanneer je het echter vergelijkt met de hiervoor genoemde stof, dan is het iets dikker, iets minder stevig en iets zwaarder. Aan de andere kant voelt het wel heel lekker aan omdat het zo lekker ademt. Ook absorbeert het wel heel goed. Dat is ook wel fijn als het om ondergoed gaat. Dit zijn dus de voordelen ervan.

Mannenondergoed van bamboe

Een materiaal dat in recente jaren is opgekomen om te gebruiken voor kleding is bamboe. Vooral op het gebied van ondergoed is daar al veel in te vinden. Het is in een aantal opzichten met katoen te vergelijken. Zo is het bijvoorbeeld ook heel ademend. Dit is altijd lekker. Er zijn echter ook wel hele belangrijke voordelen te noemen als het om bamboe gaat. Het is namelijk nog veel meer absorberend dan katoen al is. Dit is altijd een belangrijke eigenschap, dus dit materiaal zou weleens binnen korte tijd het meest belangrijke ondergoed materiaal kunnen gaan worden onder mannen.

Zelf gaan testen en proberen

Om er uit te komen wat voor jou nu eigenlijk de beste optie is, is het goed om gewoon te testen. Polyester ondergoed dat ken je waarschijnlijk wel. Misschien ben je daar ook gewoon heel tevreden over, dus in theorie zit je dan goed. Toch is het aan te raden om ook katoen en bamboe eens een kans te geven. Gewoon om eens te voelen hoe lekker dat zit. Het is niet ondenkbaar dat je ook overstapt omdat je je gewoon een stuk lekkerder voelt en veel meer vertrouwen krijgt in een andere stof.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News