Nieuwe oude Nikes voor de winter

Share

Nieuwe oude Nikes huh? De schoen van Nike hoort gewoon in ieder mannenhuis een plek te hebben. Er zijn zoveel verschillende varianten, dat er in elke stijl wel iets te vinden is. De trend van het moment is een update van oude modellen. Dat is bijvoorbeeld weer eens aan de orde met de Air Force 1. Dit is op zichzelf natuurlijk al één van de iconische modellen van het merk. Dat daar nu ook nog eens een update van is gemaakt die je zo kan dragen, maakt het natuurlijk nog wat aantrekkelijker om ervoor te kiezen als liefhebber.

Nieuwe oude Nikes met betere isolatie

Wat goed is om te weten, is dat de nieuwe Air Force 1 van Nike vooral geschikt is voor de wintermaanden. Dat komt doordat het schoenen zijn waarvan de isolatie net iets beter is dan voorheen. Dit heeft natuurlijk met materiaalgebruik te maken. In dit geval gaat het om Gore-Tex. Dit is een materiaal dat ook door andere designers ontdekt is. Dat zegt wel iets. Het isoleert goed, waardoor je dus lekker warm blijft in de winter. Dat maakt de schoenen net wat lekkerder om te hebben en te dragen. Alle reden om dus eens een paar te halen.

Lekker droge voeten houden

De isolatie is niet alleen maar lekker omdat je dan warm blijft. De Nikes van Gore-Tex houden het ook droog. Dat komt omdat het materiaal niet alleen kou, maar ook vocht buiten houdt. Sterker nog, de fabrikant garandeert je dat je lekker droog blijft wanneer je deze schoenen draagt. Ongeacht of het nu bijvoorbeeld keihard regent of er een dikke laag sneeuw ligt. Er is niets zo vervelend als natte voeten, dus wanneer je daar een garantie tegen krijgt, dan ben je natuurlijk direct geïnteresseerd als man. Dit materiaal belooft je dat het zo is.

Nieuwe oude Nikes passende kleuren voor elke outfit

Het is voor Nike ook belangrijk dat de schoenen ook goed passen bij je outfit. Daarom is niet alleen maar voor een kleine selectie aan winterkleuren gekozen. Er is een heel palet aan kleuren. Daardoor wordt het gemakkelijker om de schoen die bij jou past te kiezen. Wie slim is, kiest zelfs meer dan één kleur uit. Zo ben je er altijd zeker van dat je er goed uitziet. Denk bijvoorbeeld eens aan de rode en de gele varianten die je in het assortiment vindt. Die passen natuurlijk ook bij andere zaken dan je winterjas en sjaal.

Ook bij andere fabrikanten

Niet alleen de Air Force 1 is van dit materiaal gemaakt. Ook een hele grote groep andere fabrikanten en designers kiest ervoor om dit materiaal meer en meer een belangrijke rol te geven. Op de manier is het dus goed mogelijk om te zorgen dat je jouw favoriete schoen kan dragen op de moeilijkste dagen van het jaar. Dit maakt het natuurlijk ook wel extra aantrekkelijk om direct eens te gaan kijken welke modellen en merken er allemaal te krijgen zijn in deze vorm. Je outfit voor de winter is dan direct helemaal compleet. Doe dit direct.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News