Nieuwe PlayStation? Wat je mag verwachten

Share

Wanneer je een echte liefhebber bent, dan zit je al maanden met jeukende handen. Voor wie het nog niet zo serieus neemt, is het echter ook wel tijd om eens wat meer aandacht aan de toekomst te besteden. Het gaat natuurlijk over de komst van de nieuwe PlayStation. Wat mag je daar als gamer eigenlijk allemaal van verwachten? En is het waar je op hoopte? Het is tijd om de geruchten en de feiten allemaal eens op een rij te zetten. Zo weet je direct of het iets voor jou wordt.

De zaken die je mag verwachten

Natuurlijk zijn er een aantal punten waarvan je al weet dat ze gaan komen. Elke keer als er een nieuwe console op de markt komt is het namelijk weer hetzelfde liedje in dat opzicht. Dat betekent dus dat ook de nieuwe PlayStation 5 bijvoorbeeld weer met een snellere processor komt. Zoals ook de kwaliteit van het beeld weer beter zijn dan bij al zijn voorgangers. Dit zijn natuurlijk de zaken waarvan je altijd weet dat eraan gewerkt wordt. Wel lekker dat het gebeurt, maar niet echt verrassend. Er is dus nog veel meer van belang.

Hele reeks nieuwe games voor de Nieuwe PlayStation

Ook niet verrassend in de zin van dat het altijd gebeurt, is dat er een hele reeks nieuwe games op de markt zal komen wanneer de PlayStation 5 er eenmaal is. Het is inmiddels wel gebruikelijk dat nieuwe delen van game reeksen worden gelanceerd wanneer ook de nieuwe console op de markt komt. Dat zal nu niet anders zijn. Wel verrassend is natuurlijk altijd hoe die games eruit gaan zien. Zoals er ook altijd wel een aantal interessante nieuwe games tussen zitten die niet bij eerdere reeksen horen en je dus iets geheel nieuws gaan bieden. Ook niet onbelangrijk.

Lekker oude spellen spelen

Dat is natuurlijk leuk, als die nieuwe games. Of je er echter direct al genoeg budget voor hebt is natuurlijk een ander verhaal. Daarom is het wel lekker dat je je oude games niet direct bij het grofvuil hoeft te zetten. Je kan namelijk een flink deel ervan gewoon blijven spelen. Het gaat dan om alle games van je PS4. Die zijn gewoon nog te gebruiken op de PS5. Het is zelfs zo dat de techniek in de nieuwe console het mogelijk maakt om de kwaliteit van deze games nog wat te verhogen. Dit maakt het leuk.

Wanneer komt de Nieuwe PlayStation?

Dan blijft er natuurlijk nog één belangrijke vraag over. Wanneer mag je de nieuwe PlayStation 5 eigenlijk verwachten? Het is helaas zo dat de beoogde datum in 2019, die halverwege november lag, niet zal worden gekozen. Uiteindelijk is ervoor gekozen om door te schuiven tot de zomer van 2020. Op die manier kan de fabrikant meer aanbod in één keer brengen. Denk bijvoorbeeld aan een aantal games waar nog de laatste hand aan wordt gelegd op dit moment. Het is belangrijk dat dit op de juiste wijze wordt gedaan. Vandaar de keuze om nog even te wachten.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News