Nieuwe smartphones waar je op moet letten

Share

Hoewel lang niet iedereen even blij is met de smartphone, is het wel zo dat het toestel essentieel is in ons leven. Er is nog altijd veel ontwikkeling op dit gebied. De nieuwste modellen kunnen wel een aantal hele bijzondere dingen. Daarom is het dus eens aantrekkelijk om eens te bekijken wat je de komende tijd allemaal mag verwachten als het om de nieuwe smartphones gaat. Er zijn bijvoorbeeld een aantal hele interessante modellen in aantocht. Misschien zelfs wel de modellen die perfect bij jou passen. Kijk daarom eens naar de volgende zaken.

De nieuwe camera’s van Apple

Waar het de iPhone betreft zijn er ook dit jaar weer een aantal nieuwe modellen in aantocht. Het gebied waarop de fabrikant zich momenteel het meest lijkt te richten is de camera. Het bedrijf is volgens geruchten bezig met een derde sensor, waardoor fotografie een hele nieuwe kant op gaat. Denk dan aan bijvoorbeeld het effect van een groothoeklens. Alleen al om die reden is het dus interessant om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Aan de andere kant komt er overigens ook een nieuw instapmodel van de iPhone op de markt, zo stellen de kenners.

Nieuwe smartphones van Huawei

Het is aantrekkelijk om te zien hoe Huawei met de nieuwe Mate zal omgaan. Dat komt omdat het niet langer mogelijk is om met de technologie van Google te werken. Dit mag immers niet meer door de spanningen tussen China en de VS. Desondanks kondigt de fabrikant allerlei verbeteringen op het gebied van bijvoorbeeld de camera en gezichtsherkenning aan. Dat maakt het dus spannend om te zien hoe ze dit voor elkaar gaan krijgen. En natuurlijk is het ook interessant om te zien hoe goed het nieuwe model daadwerkelijk dan zal zijn met deze nieuwe technologie.

Het nieuwe smartphones van Google

Google is met zijn smartphones in Nederland niet zo bekend. Dat komt omdat de modellen hier niet zo gemakkelijk te krijgen zijn. Dat neemt niet weg dat ze wel echt de moeite waard zijn. Dat komt mede ook doordat ze natuurlijk het meest geschikt zijn om met Android te werken. Het systeem is immers in handen van de fabrikant. Alleen al daarom werken de toestellen dus ook zo goed. Het is interessant om te zien hoe het nieuwe model hier weer meer uit weet te halen. Alleen al om die reden is het erg aantrekkelijk.

Het opvouwen van je Samsung

Er wordt al enige tijd naar uitgekeken. Het gaat dan over het opvouwen van smartphones. Daardoor vervaagt de grens tussen smartphone en tablet definitief. De eerste modellen deden het echter niet zo goed als gewenst werd. Daardoor is bijvoorbeeld het model van Samsung ook nog niet op de markt gekomen. Terwijl dit eigenlijk al wel de bedoeling was. Nog altijd is de Zuid-Koreaanse fabrikant van plan om met het model te komen. Het is dus zeker interessant om te zien wat dit uiteindelijk zal gaan brengen. Mogelijk breekt daadwerkelijk een nieuwe tijd aan voor smartphones.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News