Onzeker in bed? Zo vergroot je je zelfvertrouwen

Share

Iedereen is wel eens onzeker over zijn of haar prestaties in bed. Bijvoorbeeld wanneer je voor het eerst een nieuwe bedpartner hebt. Dat is helemaal niet gek, je moet soms gewoon nog aan elkaar wennen en leren wat de ander fijn vindt. Vaak werkt het al om dat bespreekbaar te maken. Of dat nu in bed is of buiten de slaapkamer. Mannen hebben soms moeite hun erectie goed te behouden uit onzekerheid. Ook jonge mannen hebben hier last van.

Met erectiemiddelen

Daar bieden erectiemiddelen een oplossing voor. Maar ook als je wat ouder wordt en erecties moeizamer komen zijn erectiemiddelen een uitkomst. Zoals de naam al doet vermoeden zorgen dat je gemakkelijker een erectie krijgt. Er zijn hier uiteenlopende middelen voor. In de apotheek kun je in Nederland gewoon erectiemiddelen halen. Sommige erectiemiddelen vind je echter enkel online, omdat ze in de EU niet als medicijn worden erkend. Klik hier voor een webshop die zulke middelen verkoopt. Je kunt ook naar je huisarts gaan, maar daar krijg je waarschijnlijk alleen middelen mee als je een daadwerkelijk erectieprobleem hebt.

Heb ik een erectieprobleem?

Een probleem heb je pas als het consequent is. Als je onder invloed bent of als je onzeker bent over je prestaties, dan kan het zijn dat een erectie niet of moeizaam komt. Dan is er nog geen sprake van een erectieprobleem. Vandaar dat je dan niet terecht kunt bij de huisarts, of niet iets mee krijgt. Online kun je prima middelen bestellen die je kunnen helpen in dit soort gevallen. Dan kun je ook als je wat onzeker bent die erectie krijgen.

Hoe werken erectiemiddelen

In erectiemiddelen zit een bepaalde werkzame stof. Dit is bijvoorbeeld bij viagra en kamagra dezelfde stof: sildenafil. Andere stoffen die in erectiemiddelen kunnen zitten zijn tadalafil of vardenafil. Al deze stoffen doen in principe hetzelfde, het zijn namelijk PDE-5 remmers. Daardoor stroomt bloed gemakkelijker de penis in, waardoor je erectie ontstaat. Net als normaal zul je opgewonden moeten raken om het bloed die kant op te krijgen. Sildenafil en vardenafil hebben een werking tot 5 uur. Tadalafil daarentegen kan tot 36 uur werkzaam blijven. Dat is dus handig om te weten als je erectiemiddelen wilt kopen.

Andere opties

Onzekerheid is natuurlijk vooral een mentaal ding. Het helpt om met je partner te bespreken wat jullie fijn vinden. Als je meer zekerheid hebt over wat je partner fijn vindt, voel je je misschien ook al snel minder onzeker. Dat kan ook prima terwijl je in bed bezig bent. Door te bespreken wat je wel of niet lekker vindt, kunnen jullie samen en beiden waarschijnlijk nog meer genieten van de seks.

Read more

Local News