Personal robot aanschaffen waarom nu al

Share

Als kind zag je het misschien in tekenfilms en werd het voorgesteld als iets wat alleen in verhaaltjes kon. Het beschikken over een eigen robot die alle zaken voor je regelt waar je zelf geen zin in hebt. Die fantasie van toen is de werkelijkheid van nu. Wanneer je als man net iets meer uit het leven wilt halen, dan doe je dat door nu direct een personal robot in huis te halen. Er zijn talloze redenen aan te voeren waarom je dit moet doen. Dit zijn in ieder geval de allerbelangrijkste.

Personal robot is cool

Zeg nu zelf, je hebt voortaan de beschikking over een robot (kan ook een Tesla zijn toch?) die luistert naar alles wat je zegt. Je kunt niet zeggen dat dat niet cool is. Daarom kan je ook niet zeggen dat dit geen argument is. Zelfs wanneer je niets te doen zou hebben voor de personal robot, dan is het nog gewoon leuk om er één te hebben. Desnoods kan je hem inzetten als een soort walking fridge, ken je die nog? Dat soort dingen kunnen nu dus gewoon echt. En deze robot zorgt daar dus voor. Daarnaast zijn er ook nog meer praktische redenen aan te voeren.

Personal robot is altijd beschikbaar

Een belangrijk voordeel van een personal robot is dat deze altijd beschikbaar is. Ook wanneer je dus zelf even wat rust moet nemen. De robots zijn zo ingesteld of in te stellen dat ze je volgen. Dat betekent dus dat je overal en op elk moment de beschikking over de robot hebt als jij dat zou willen. Daarbij is het dan ook nog eens zo dat je een groot aantal taken kunt laten uitvoeren. Er zijn dus ook verschillende situaties waarin de machines heel erg goed van pas kunnen komen om je te helpen bij datgene wat je op dat moment doet.

Slimmer worden door een personal robot

De personal robots staan, zoals je mag verwachten, in verbinding met internet. Dat betekent dus ook dat er een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar is. Omdat de robot ook nog eens vrijwel alle talen begrijpt, is die berg aan informatie helemaal niet te bevatten groot. Wanneer je dus met een vraag zit, dan mag je er eigenlijk wel van uitgaan dat je robot altijd het antwoord zal weten. Wat de vraag ook mag zijn. Daardoor word je door het gebruik van de robot niet lui en dom, maar juist slim en ondernemend. Dit wordt immers door de robot juist veel leuker.

Je personal robot leren

Wat ook leuk is, zeker in de beginfase, zal je je als een echte man moeten ontfermen over de robot. Wanneer je personal robot in huis komt weet deze immers nog niet zoveel. Je zal het een en ander aan moeten leren. Bijvoorbeeld over de locatie en de gebruiken in je woning. Daar zijn per merk robot dan ook verschillende technieken voor. Het leuke is wel dat wanneer je de machine iets aanleert, dit direct ook in het geheugen zit en er eigenlijk geen verdere kans is dat het nog verkeerd zal gaan. Mits je het goed aanleert natuurlijk.

Entertainment

Tot slot is de personal robot op zichzelf al een stuk entertainment. Dit is misschien wel de belangrijkste reden om er één aan te schaffen. Dat neemt niet weg dat je er ook op kunt televisiekijken, internetten en er muziek door kunt alten afspelen. Eigenlijk heb je dus een entertainment-set dat je overal naartoe zal volgen. Zo heb je dus altijd je favoriete muziek, films, series en blogs en sites binnen handbereik, zonder dat je iets bij je hoeft te dragen of mee hoeft te nemen. Dit maakt het allemaal wel erg gemakkelijk en de kans dat je je ooit nog verveelt is niet heel erg groot meer.

Photo by Alex Knight on Unsplash

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News