Spelletjes apps om de verveling tegen te gaan

Share

Of je nu een lange reis gaat maken naar je vakantiebestemming. Of je ligt er al languit aan het zwembad niets te doen. Het is natuurlijk altijd interessant om een aantal leuke spelletjes op je telefoon te hebben om de tijd mee te vullen. De beste nieuwssites en sociale media heb je natuurlijk al allemaal op je telefoon staan. Nu moet je alleen nog op zoek naar een aantal leuke spellen om erbij aan te vullen. Met de volgende tips kan je in ieder geval alvast flink wat tijd goed gaan vullen.

Spelletjes zoals online roulette

Je denkt dan misschien direct aan een casino, maar dit is lang niet de enige plek waar je roulette kan spelen. Wanneer je het gewoon voor de lol doet en geld inzetten helemaal niet aan de orde is, is het leuk om gewoon een app te downloaden waarmee je gratis het spel kan spelen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn om in te zetten, ben je niet snel verveeld. Iedere keer als het balletje in het wiel valt zal je weer dezelfde spanning voelen die je ook voelde toen je het de allereerste keer speelde. Erg aantrekkelijk voor iedereen.

Selfie games

Selfies maken is internationale hobby nummer 1 geworden. Wat als je daar nu eens iets meer mee kan dan alleen maar jezelf tevreden houden? Bijvoorbeeld door de app Selfie Games te downloaden. Dan kan je selfies maken en tegen anderen strijden op allerlei manieren. Houd je aan de opdrachten en doe dat zo goed mogelijk. Zo heb je plezier, word je nog beter in selfies maken en heb je nog een leuke tijd ook. Ideaal om op vakantie je tijd mee door te brengen op de warmste dagen. Let wel op dat je meerdere schermen nodig hebt hiervoor.

Spelletjes zoals Battle of Polytopia

Ook leuk is het spelen van een spel waarbij je ook echt moet strijden. Battle of Polytopia is hier een goed voorbeeld van. Polytopia is namelijk niet een klein landje. Het is zo groot als de gehele wereld. Zelfs de grootste veroveraars die er ooit hebben rond gelopen kregen het niet voor elkaar om de hele wereld te veroveren. Dat neemt niet weg dat het de moeite waard is om het toch te proberen. Met dit spel kan je dat dan dus gaan doen. Leuk is ook de optie om tegen elkaar de strijd aan te binden.

Alle televisiegame apps

Tot slot nog een verzameling aan apps waar je er één of meerdere uit kan kiezen. Er zijn natuurlijk ook talloze spellen op televisie die je zelf via je smartphone ook kan spelen. Denk aan het spelen van De Slimste Mens. Ook de comeback van Lingo maakt je natuurlijk weer enthousiast om zelf de game ook te gaan spelen. Denk ook aan Jeopardy of Weekend Miljonairs. Allemaal leuke opties om te kiezen en in je vakantie te gaan spelen. Zo kom je de tijd zonder moeite door. Alle reden om direct ruimte te maken voor nieuwe apps.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News