upcoming kledingtrends

Share

In de wereld van mannenmode lijken de mogelijkheden oneindig. Er zijn zoveel verschillende stijlen, merken en trends dat het soms moeilijk is om je weg te vinden. Gelukkig zijn er genoeg stijlexperts die je kunnen helpen om de laatste trends in mannenmode te volgen. Maar welke trends zijn nu eigenlijk helemaal hot? En welke boxershorts en sokken passen het best bij welke outfit? In dit artikel helpen we je om de antwoorden op deze vragen te vinden.

De laatste tijd zijn er een aantal interessante trends te bespeuren in de mannenmode. Een daarvan is de terugkeer van de jaren 90. Je ziet steeds vaker mannen met oversized shirts en sweaters, spijkerbroeken met wijde pijpen en bomberjacks. Ook deze klassiekers uit de jaren 90 maken weer een comeback: de dad sneaker, de bucket hat en de bucket bag. Voor mannen die houden van een meer klassieke stijl, is er goed nieuws: deze trend is ook helemaal terug. De klassieke blazer, het strakke overhemd en de mooie stropdas zijn weer helemaal in.

Boxershorts in alle soorten en maten

De boxershort is het meest populaire ondergoed onder mannen. En dat is niet zo gek, want het is lekker comfortabel en je hebt er een heleboel verschillende soorten van. De boxershort is er in allerlei kleuren, maten en stijlen. Je hebt boxershorts met en zonder prints, met en zonder tailleband, met korte of lange pijpen. Kortom, er is genoeg keuze. Welke soort boxershort je kiest, hangt af van wat je lekker vindt en welke stijl je wilt uitstralen. Momenteel is er een Calvin Klein boxershort sale op de website van boxers.nl.

De beste sokken bij je outfit

De sok is misschien wel het meest onderschatte kledingstuk. Toch zijn sokken heel belangrijk voor het maken van een goede outfit. De sokken die je draagt, moeten natuurlijk wel bij de rest van je outfit passen. Kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur sok als je een donkere spijkerbroek of chino draagt. Draag je een lichte spijkerbroek of chino? Kies dan voor een lichtere kleur sok, zoals wit of beige. Als je een donkere jeans draagt, kun je ook kiezen voor een opvallende sok in een felle kleur of met een leuk motief. Kortom, er zijn heel veel mogelijkheden als het gaat om het kiezen van de perfecte sokken bij je outfit.

De trends voor 2023 zijn nog niet helemaal duidelijk, maar er zijn al wel een aantal interessante voorspellingen gemaakt. Zo zou de oversized trend nog verder doorzetten. Ook zouden steeds meer mannen kiezen voor een klassieke stijl, met strakke overhemden en mooie stropdassen. Wat de sokken en boxershorts betreft, zou de trend naar meer kleur en prints doorzetten. Kortom, er zijn genoeg interessante trends te bespeuren in de mannenmode voor 2023. We zullen moeten afwachten welke van deze trends het daadwerkelijk gaan maken.

Read more

Local News