Wat maakt een gave badkamer? Stoere badkamertegels natuurlijk

Share

Je hebt het eindelijk voor elkaar; een nieuw huis dat casco is opgeleverd, zodat je het helemaal naar eigen smaak kan afbouwen. Ga je samenwonen in de nieuwe woning? Dan kunnen de ontwerpkeuzes nog wel eens pittig worden om samen met je partner tot een besluit te komen! Daarvoor krijg je hier een aantal tips voor de belangrijkste plek van het huis: de badkamer. Eigenlijk nog specifieker gaat het om de badkamervloer. Daar begint het allemaal mee. Als de vloer namelijk klopt, dan volgt de rest. Dus gaan we het hebben over badkamertegels en hoe je hier de beste en stoerste tegels voor kiest, zodat jij al voorbereid bent in de strijd om het design van jullie huis.

Wat voor badkamertegels dan?

Je hebt van alles in badkamer-land. Je kan van gigantische natuurstenen platen, zoals marmer, tot klassieke mozaïekvloeren kiezen, van houtlook tegels tot keramische badkamertegels en ook nog in alle maten en kleuren. Dus hoe ga je nu te werk om jouw ontwerp voor vloertegels in de badkamer te vinden? Jij wil in eerste instantie voor jezelf duidelijk hebben wat voor sfeer jij 's ochtends bij de eerste blik in de spiegel wil zien. Is dat flashy wit? Is dat vintage bruin? Of ga je voor de mega stoere betonlook? Die keuze lijkt nu ver weg, maar stiekem weet je al dat je hangt naar het laatste; de betonlook badkamertegels.

Tips voor het toepassen van de betonlook in je design

Betonlooktegels zijn keramische tegels die een robuuste en industriële uitstraling hebben en speciaal voor de badkamer gemaakt zijn. In rechthoekige formaten of vierkante, in bruinige of donkergrijze tinten en in verschillende legpatronen kan jij jouw ideale badkamer creëren. Je kan voor hele grote tegels gaan en de voegen zo klein mogelijk houden waardoor je bijna het effect van beton cire krijgt, of juist een kleinere rechthoekige tegel en daar een heel gaaf patroon mee maken. Het toffe aan vloertegels is dat ze ook als wandtegels toe te passen zijn en dus je hele badkamer in één integraal ontwerp kan laten uitkomen. Nog een paar ballsy gun metal kranen, een stoer houten badkamermeubel en je bent klaar: je hebt jouw ideale en nieuwe favoriete plek in huis gerealiseerd. Mocht je nog een partner hebben die nog niet overtuigd is, denk dan samen na over wat de invulling wordt van de badkamer en ga dan samen de soort en de kleur vloertegels uitzoeken. Zo maken jullie samen een geheel van jullie badkamer.

Read more

Local News