Wat zijn de nieuwste pakken trends?

Share

Elke man heeft een goed pak in de kast hangen. Wie het echt goed aanpakt heeft er zelfs meer dan één. Het is belangrijk om te zorgen dat je niet met een gedateerd pak de deur uit gaat. Ook als het gaat om de ultieme mannenoutfit is het namelijk zo dat er voortdurend ontwikkeling is en er steeds weer nieuwe trends te ontdekken zijn. Daarom kan je op deze plek wat hulp krijgen. Het is immers goed om eens te bekijken wat de nieuwe pakken trends zijn op dit moment. Zo weet je wat je moet hebben.

Het moet wel je ding zijn, maar dat neemt niet weg dat het goed kan staan wanneer je het kan hebben. De trend van de komende tijd wordt namelijk het pak van de zeer glanzende stof. Niet gewoon glanzend, zoals je dat al kent, maar echt glanzend. Bijna zo sterk dat je het pak als een spiegel kan gebruiken. De glimmende nieuwe pakken zijn al een aantal keren op de catwalk en de rode loper voorbijgekomen, dus reken er maar op dat deze trend zich meer en meer gaat doorzetten de komende tijd.

De tijd dat alles strak, skinny en fitted moest zijn lijkt ook een beetje voorbij. De meer relaxte, wijde ontwerpen beginnen op allerlei fronten in de modewereld om zich heen te grijpen. Ook als het om pakken gaat begin je dit meer en meer te zien. Vooral de broek wordt flink wijder dan in de afgelopen jaren het geval was. Voor sommigen zal dit een fijne uitkomst zijn en wat lucht geven. Anderen hadden misschien liever de strak passende vormen behouden. Hoe dan ook zal je met een wat ruimer pak de show stelen.

Als het gaat om trends, dan is het niet zo dat elk roer om gaat. Er zijn ook wat zaken die nog even in de mode blijven. Zo is double-breasted ook voor de nieuwe, wijde pakken de norm. Dit zal ook niet snel veranderen. Het is natuurlijk ook gewoon zo dat double-breasted er een stuk beter uitziet. Dit zorgt er wel voor dat je dus ook niet helemaal kansloos bent met de pakken die je nu hebt hangen, er zijn nog wat elementen die zorgen dat je de tijd hebt om naar iets nieuws te zoeken.

Inspiratie bij de sterren opdoen

De nieuwe pakken zal je de komende tijd meer en meer gaan zien. Zo kan je dus een goede indruk opdoen van hoe de pakken er eigenlijk precies uitdoen. Dat doe je door bijvoorbeeld de Instagram pagina’s van je favoriete sterren in de gaten te houden. Nu al kan je verschillende bekende mannen de nieuwe pakken zien showen. De komende periode kan je er zeker van zijn dat ook jouw voorbeeld ergens op een gala of feest met een geheel nieuw model komt. Dit geeft je een goed beeld van de mogelijkheden die er zullen liggen.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News