Wat zijn de populairste occasions?

Share

Dat de meeste mensen het liefst in een nieuwe auto rijden, is niet meer dan logisch. Echter is dit lang niet voor iedereen mogelijk. Daarom zijn er veel Nederlanders die kiezen voor het kopen of leasen van een occasion. Welke gebruikte auto’s in ons land het populairst zijn wil je dan mogelijk weten. Met deze informatie kun je immers zelf gaan bekijken welke tweedehands vierwielers geschikt zijn voor jou. Kijk hierbij zeker eens naar de onderstaande modellen, wat de populairste occasions van Nederland zijn! 

Mini 

De Mini mag dan wel niet aan de bovenkant van het overzicht met de meest verkochte auto’s van Nederland staan, alsnog is dit model zeer populair in ons land. Als je een Mini wilt verkopen, zul je dan ook binnen een mum van tijd een koper gevonden hebben. Ook een Mini leasen op de site van https://www.privateleaseused.nl/ wordt door veel Nederlanders gedaan, wat met name komt door het mooie moderne ontwerp. Ook de leuke rijeigenschappen spelen bij de populariteit van de Mini uiteraard een grote rol. 

Volkswagen Golf

Een gezin kiest al snel voor de Volkswagen Golf als ze op zijn naar een nieuwe of gebruikte auto. Logisch! Dit model is namelijk precies groot genoeg, terwijl het ook nog eens verkrijgbaar is in allerlei varianten en lekker rijdt. Bovendien is de Golf zeer veilig, wat uiteraard ook belangrijk is bij een gebruikte occasion leasen. Voordat je dit model koopt of leaset, moet je uiteraard beslissen welke versie het meest geschikt is voor je gezin! 

Volvo XC40

Ben je op zoek naar een veilige occasion? Je bent dan aan het juiste adres bij de Volvo XC40! Dit is de kleinste SUV van het merk op het moment en is aan de zware en grote kant. Helaas krijg je hierdoor direct met een nadeel te maken, de XC40 slurpt namelijk nogal wat brandstof. Desondanks is dit model van Volvo zeer populair, wat je ook ziet aan de prijzen van de tweedehandsmodellen. 

Renault Clio

Als je op zoek bent naar een goedkope occasion die toch zeer goed rijdt en een mooi uiterlijk heeft, hoef je niet verder te zoeken dan de Renault Clio. Dit model gaat nog altijd als een warm broodje over de Nederlandse toonbanken. Vandaag de dag zijn er veel gebruikte varianten van de Clio verkrijgbaar in ons land. Zo kun je kiezen voor een stationcar, maar ook voor een hatchback of een hoger model.

Read more

Local News