Tesla Cybertruck zou jij er een moeten kopen?

Share

Toen de Tesla Cybertruck net op de markt kwam, werd er eigenlijk een beetje lacherig over gedaan door de kenners. Was dit nou het bijzondere nieuwe model van de meest vernieuwende fabrikant van de afgelopen twee decennia? Nu we enige tijd verder zijn, begint de stemming toch langzaam om te slaan. Er zijn best wel een aantal goede redenen aan te voeren om de Cybertruck heel serieus te nemen. Daarom is het de hoogste tijd om jou ook eens te overtuigen van de mogelijkheden van dit voertuig. Die zijn namelijk heel groot.

De mogelijkheden van elektrisch rijden met de Tesla Cybertruck

Wie beter naar de specificaties van de truck kijkt, ziet al snel wat de auto eigenlijk te bieden heeft. Natuurlijk, de hoekige vorm past niet echt bij wat we de afgelopen 40 jaar gewend zijn geweest met betrekking tot auto’s. Het is echter wel deel van de reden waarom de auto binnen drie seconden op 100 kilometer per uur zit. Welke andere truck op aarde doet dit zo gemakkelijk? Dat komt natuurlijk door de elektrische aandrijving. Het kan allemaal nog sneller stellen de specialisten, maar dit is alvast een goed begin te noemen voor de liefhebber.

Tesla Cybertruck minder duur dan het lijkt

Natuurlijk wanneer je kijkt naar wat de Tesla Cybertruck moet kosten, dan is dat niet een bedrag dat je zomaar even op tafel legt. Zeker niet wanneer je het monster met alles erop en eraan neemt. Toch is het allemaal minder duur dan het lijkt. Kijk alleen al naar de mogelijkheden die de auto biedt. Alles wat je met een SUV kon, maar van je geweten eigenlijk niet mocht vanwege de schade aan het milieu dat je ermee aanricht. Met de Tesla is dat geen enkel probleem. Voor zoveel plezier is het maar een kleine investering.

Een rollende barbecue bezitten

Tesla heeft zelf al verschillende promotiefoto’s de wereld in geslingerd die het gebruik van de Cybertruck moeten promoten. Met afstand de meest aantrekkelijke daarvan is die waarop de truck als een barbecue op wielen is afgebeeld. Dit kan dus gewoon echt. De auto biedt de mogelijkheid om ergens op een veld in de vrije natuur te stoppen en gewoon direct te beginnen met barbecueën. Je zou dus ook kunnen stellen dat je een investeert in een keuken die je overal mee naartoe kunt nemen. Dat maakt het misschien wel nog aantrekkelijker om ervoor te gaan.

Lekker hip en afwijkend zijn

Het is belangrijk om je eigen stijl overal in te laten doorwerken. Dat de Tesla Cybertruck niet zo goed ontvangen werd, kan juist ook een teken zijn voor jou. Denk nog eens terug aan al die andere zaken waar de maatschappij niet in geloofde en om ging lachen. Hoe succesvol zijn die nu allemaal? De Cybertruck past prima in dit rijtje. De auto kan veel meer dan dat je zou denken wanneer je alleen de presentatie hebt gezien. Het is juist fijn om lekker hip en afwijkend te zijn en er toch voor te gaan.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News